Uzman Üye
olmuyor hiçbir şekilde.Ekran kaydedicisini telefonun kendi özelliğini kullanma uygulamalar var ekran kaydedici onları dene
telegramı aktif kullanan birisi değilim arada bi silinmesin diye girer bakarım sadece.ben telegram'dan Ban yedim numaram Ban yedi ama hiçbir şey yapmadım yani sadece birkaç sayfaya katılmıştım neden Ban yedim veya ban açılır mı yardımcı olur musun
netlik önemliNetlik çok önemli değilse anladığım kadarıyla gerekli videolar hariçi bir telefon ile videoları oynatırken kaydetsen işini görmez mi
nasıl kullancam bunuBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapşu botu kullanarak indirebilirsin
mesaj atma kısmına gelip /start yapıyorsun,netlik önemli
nasıl kullancam bunu
ben gruba önceden katılmışım evet grup gizli hiç bişey atılmıyor kaydetme davet etme kopyalama birine atma falanmesaj atma kısmına gelip /start yapıyorsun,
grup gizliyse önce davet linkini atıyorsun,
sonra video linkini atıyorsun,
sonra senden 2 gruba katılmanı isticek onlara da katılıyorsun,
grup gizli değilse direk videonun linkini de atabilirsin,
bedava olduğu için limit var bir süre sonra video gelir
ben gruba önceden katılmışım evet grup gizli hiç bişey atılmıyor kaydetme davet etme kopyalama birine atma falan
indirilen videolar o klasörde yokşu yöntemi dene işe yarayacaktır, bundan önce gruba girip videonun sol üstündeki indirme butonundan indir sonra videodaki işlemleri yap
hayır yok bende çıkmıyor
olması lazım
o botta kanal isteği nasıl atıcaz kanalın linki neredehayır yok bende çıkmıyor
olmadı gizli kanaldan bahsettim benIDM kullanabilirsin
knk bu kadar kolay olsa kendim yaparım kanal gizlibağlantıyı kopyala savefromdan indir ben herşeyi ordan indiriyorum
başka kanalda indiriyorum o kanalda kapalı knktelegram ayarlarını kontrol et indirmeleri kapatmış olabilirsin
evet botu denedimde olmadı sürekli hata veriyor 1 saatte bir kere dene falan diyor bandicam ile google chrome kaydetme şeyi yaptım oldu ama şimdi bununla kaydetcem mecbur.bunun bot kullanmadan herhangi bir çözümü yok diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?