Telegram otomatik mesaj gönderen yazılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Dostlar selam. Telegramda benim istediğim gruplara istediğim mesajı gönderebilecek bir yazılım var mıdır ? Mesela 15 saniyede bir seçtiğim 3 tane gruba aynı mesajı gönderecek. Bu konuda yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim. Gruplar benim değil. Referans kasma grupları.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dostlar selam. Telegramda benim istediğim gruplara istediğim mesajı gönderebilecek bir yazılım var mıdır ? Mesela 15 saniyede bir seçtiğim 3 tane gruba aynı mesajı gönderecek. Bu konuda yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim. Gruplar benim değil. Referans kasma grupları.
pc icinmi mobılmı

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ben bir ara kullanıyordum da nasıl yaptığımı hatırlamıyorum kanka

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka yazılımdan ziyade onun programı var diye bliyorum pc için hatta birçok işletme de bu uygulamayı kullanıyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
@calicrypto telegramdan yaz yardimci olayım kanka

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
telefondan termux programı ile kendine userbot yapabilirsin youtube'da bissürü konular var sana önerebileceğim bir telegram grubu asena Userbot arama kısmına yaz orda öğretiyorlar daha detaylı ve userbotla herşeyi yapabilirsin kendine kod yazabilirsin otomatik cevap veya birisi sana yazdığında 'bu kişi şuanda müsait değil' yazabilir ve spam atarsa karşı kişiyi engelliyor.
bi kelime yazman ile bissürü spam atabilir veya emoji spamı atabilirsin sunucuyu dondurabilirsin.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Aga mobilden yardimci olabiliceğimi düşünmüyorum ama eğer pc üzerindense dc den ekle yardimci olayım barobaba#1542

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Mobil için böyle bir video var faydasının olacağını düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
knk pc icinde var telefon icinde hangisini istiyosun yardımcı olıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...