Süper Üye
ben genelde bir şey yapacaksam bunu 10 dakika içinde yapmazsam şu şu olayım falan diyorum psikolojim rahat etmediği için hallediyorumArkadaşlar artık insanlar genel olarak tembelleşti başka bir konu açmıştım ve orda 10 yorumdan 4 ü tembellik sorunundan şikayetçi el birliğiyle tembellikten nasıl kurtulalım onu çözelim herkes tembellikten kurtulmak için yaptığı bir şeyi söylesin ben söylüyorum gününüzü sabah kalktığınızda planlayın
hocam kahkaha attım denicem ağır şeyler mi söylüyoruz yoksa hafif mihocam
ben genelde bir şey yapacaksam bunu 10 dakika içinde yapmazsam şu şu olayım falan diyorum psikolojim rahat etmediği için hallediyorum
birine bağlı yaşamak acizlikten ibaret diye düşünüyorum hayatını ona bağlı yaşarsan o gittiğinde çok kötü bir şekilde çökersin sakin hayatını birine adama birine bağlı da olma bağlan ama ''hayatın'' olmasın sadece sevdiğin biri olarak kalsın sana tavsiyem budurPlan program işi yalan, işe yaraya tek taktik hayatına disiplinli düzenli bir kızın girmesi
genelde orta ağır hocam hahahaahahahhocam kahkaha attım denicem ağır şeyler mi söylüyoruz yoksa hafif mi
birine bağlı yaşamak acizlikten ibaret diye düşünüyorum hayatını ona bağlı yaşarsan o gittiğinde çok kötü bir şekilde çökersin sakin hayatını birine adama birine bağlı da olma bağlan ama ''hayatın'' olmasın sadece sevdiğin biri olarak kalsın sana tavsiyem budur
çabalamak gerekiyor çabalamayıp kabullenmek hiç kurtuluşun olmayacağı dipsiz kuyu gibidir ama ışık her zaman var umudunu kaybetmeKurtulamayız özellikle de benim gibiysen
tamamdır hocam top olayım gibisinden başlıyorum eyvallahgenelde orta ağır hocam hahahaahahah
Bana motivasyon vericek kimsem olmaması belkide beni bu kadar rahat yapıyodur bilmiyorum :/çabalamak gerekiyor çabalamayıp kabullenmek hiç kurtuluşun olmayacağı dipsiz kuyu gibidir ama ışık her zaman var umudunu kaybetme
tamamdır hocam top olayım gibisinden başlıyorum eyvallah
aynen başlangıç olarak ondan başlayabilirsin başarılarçabalamak gerekiyor çabalamayıp kabullenmek hiç kurtuluşun olmayacağı dipsiz kuyu gibidir ama ışık her zaman var umudunu kaybetme
tamamdır hocam top olayım gibisinden başlıyorum eyvallah
kanka azimle zıçan duvarı deler zorlıycaksın kendiniArkadaşlar artık insanlar genel olarak tembelleşti başka bir konu açmıştım ve orda 10 yorumdan 4 ü tembellik sorunundan şikayetçi el birliğiyle tembellikten nasıl kurtulalım onu çözelim herkes tembellikten kurtulmak için yaptığı bir şeyi söylesin ben söylüyorum gününüzü sabah kalktığınızda planlayın
mantıklıTembellikten kurtulma sebebim kız olabilir. Onceden cirkin ve kendime bakım yapmayan bir insandım cok üşenirdim. Ama kızdan sırf cirkinim diye red yedigim için kendime bakmaya başladım.
yüksek ihtimalBana motivasyon vericek kimsem olmaması belkide beni bu kadar rahat yapıyodur bilmiyorum :/
kardeşim öncelikle işsizsen kendine iş buluyosun sonra sabah 8 de kalkıp dışarda bir hava alıyorsun sonra koşu yapıyorsun sabahları ne yediginede dikkat et sigara içiyorsan yatcagın zaman içme yaklaşık 40 dakka once iç yatmadan cunku yorgunluk ve halsizlik yapar sabahları acı bir türk kahvesiyle başlarsan emın ol çok iyi geçer günün ve düzenli olarak kahve iç + uyku düzeninede dıkkat et en geç 12 bucukda yatki güne enerjik başlayabilesin.Arkadaşlar artık insanlar genel olarak tembelleşti başka bir konu açmıştım ve orda 10 yorumdan 4 ü tembellik sorunundan şikayetçi el birliğiyle tembellikten nasıl kurtulalım onu çözelim herkes tembellikten kurtulmak için yaptığı bir şeyi söylesin ben söylüyorum gününüzü sabah kalktığınızda planlayın
Benim bazen kafamı kaşıyacak vaktim olmadığı için tembelliği düşünecek vaktinde olmuyorişte tembellikten kurtulmanın en önemli olayı günlük hayatındaki yaptıklarını rutine çevirmek her gün yapmak zaten bir bakıyorsun tembellikten kurtulmuşsun
hosuna gıdecek ılgını ceken bıseyler yaparakArkadaşlar artık insanlar genel olarak tembelleşti başka bir konu açmıştım ve orda 10 yorumdan 4 ü tembellik sorunundan şikayetçi el birliğiyle tembellikten nasıl kurtulalım onu çözelim herkes tembellikten kurtulmak için yaptığı bir şeyi söylesin ben söylüyorum gününüzü sabah kalktığınızda planlayın
knk öncelikle mentale sokmak lazım yapacağın önce kafada bitiyo iş yaniArkadaşlar artık insanlar genel olarak tembelleşti başka bir konu açmıştım ve orda 10 yorumdan 4 ü tembellik sorunundan şikayetçi el birliğiyle tembellikten nasıl kurtulalım onu çözelim herkes tembellikten kurtulmak için yaptığı bir şeyi söylesin ben söylüyorum gününüzü sabah kalktığınızda planlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?