Onaylı Üye
keske bizde bulabilsekArkadaşlar artık insanlar genel olarak tembelleşti başka bir konu açmıştım ve orda 10 yorumdan 4 ü tembellik sorunundan şikayetçi el birliğiyle tembellikten nasıl kurtulalım onu çözelim herkes tembellikten kurtulmak için yaptığı bir şeyi söylesin ben söylüyorum gününüzü sabah kalktığınızda planlayın
planı planlamaktan dahada önemlidir o plana uymakArkadaşlar artık insanlar genel olarak tembelleşti başka bir konu açmıştım ve orda 10 yorumdan 4 ü tembellik sorunundan şikayetçi el birliğiyle tembellikten nasıl kurtulalım onu çözelim herkes tembellikten kurtulmak için yaptığı bir şeyi söylesin ben söylüyorum gününüzü sabah kalktığınızda planlayın
aynen öyle hocam önemli demeyelim de yarısıdır diyelim planlayıp yapmadıktan sonra da anlamı yok çünküplanı planlamaktan dahada önemlidir o plana uymak
Spor kanka teknolojiye az ara vermen lazımArkadaşlar artık insanlar genel olarak tembelleşti başka bir konu açmıştım ve orda 10 yorumdan 4 ü tembellik sorunundan şikayetçi el birliğiyle tembellikten nasıl kurtulalım onu çözelim herkes tembellikten kurtulmak için yaptığı bir şeyi söylesin ben söylüyorum gününüzü sabah kalktığınızda planlayın
erken kalkmak bence erken kalkıp direk mekik şınav çekmek çünkü test ettiğimde vücuda kan pompalıyo ya enerjik oluyosun ama ama ama ki buna en büyük katkı aşk sevgi manevi işler bence bununda etkisi varArkadaşlar artık insanlar genel olarak tembelleşti başka bir konu açmıştım ve orda 10 yorumdan 4 ü tembellik sorunundan şikayetçi el birliğiyle tembellikten nasıl kurtulalım onu çözelim herkes tembellikten kurtulmak için yaptığı bir şeyi söylesin ben söylüyorum gününüzü sabah kalktığınızda planlayın
Plan program işi yalan, işe yaraya tek taktik hayatına disiplinli düzenli bir kızın girmesi
aynen bence de sporSpor kanka teknolojiye az ara vermen lazım
hocam plan filan digil kendini tilt etçen erken kalkçan 3 4 tane alarm kurçan ard arda bi işi zorla yaptırtçaksın yoksa aç kalırsın misaliArkadaşlar artık insanlar genel olarak tembelleşti başka bir konu açmıştım ve orda 10 yorumdan 4 ü tembellik sorunundan şikayetçi el birliğiyle tembellikten nasıl kurtulalım onu çözelim herkes tembellikten kurtulmak için yaptığı bir şeyi söylesin ben söylüyorum gününüzü sabah kalktığınızda planlayın
birazcık psikopatlık gibi sankihocam plan filan digil kendini tilt etçen erken kalkçan 3 4 tane alarm kurçan ard arda bi işi zorla yaptırtçaksın yoksa aç kalırsın misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?