2 May 2020 #1 Uyguc U Onaylı Üye Katılım 12 Nis 2020 Mesajlar 64 Tepki puanı 5 6 HİZMET YILI Temel Linux komutlarını nerden öğrenebilirim
2 May 2020 #2 laRven L Onaylı Üye Katılım 2 May 2020 Mesajlar 132 Çözümler 1 Tepki puanı 25 Ödüller 2 6 HİZMET YILI bende arıyorum atabilecek varmı
2 May 2020 #3 YaşamayıGözeAlmışım☭ Y Seçkin Üye Katılım 6 Ağu 2017 Mesajlar 364 Tepki puanı 37 Yaş 27 8 HİZMET YILI laRven' Alıntı: bende arıyorum atabilecek varmı Genişletmek için tıklayın ... gelmişsin hemen Post automatically merged: 2 May 2020 Uyguc' Alıntı: Temel Linux komutlarını nerden öğrenebilirim Genişletmek için tıklayın ... youtubede var baya knk bak bulursun
laRven' Alıntı: bende arıyorum atabilecek varmı Genişletmek için tıklayın ... gelmişsin hemen Post automatically merged: 2 May 2020 Uyguc' Alıntı: Temel Linux komutlarını nerden öğrenebilirim Genişletmek için tıklayın ... youtubede var baya knk bak bulursun
2 May 2020 #4 Retributive R Peace at home peace in the world Seçkin Üye Katılım 30 Nis 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Tepki puanı 39 Yaş 31 6 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu sayfadaki adam linux olsun başka bir işletim sistemi olsun cogu hakkında bilgi veriyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu sayfadaki adam linux olsun başka bir işletim sistemi olsun cogu hakkında bilgi veriyor.
2 May 2020 #5 emrekilavuz E Onaylı Üye Katılım 3 May 2019 Mesajlar 52 Tepki puanı 4 Ödüller 4 Yaş 33 7 HİZMET YILI Udemy üzerinden ücretsiz kursları var ordan takip edebilirsin. Kurs bitiminde sertifika da alıyorsun
2 May 2020 #6 YaşamayıGözeAlmışım☭ Y Seçkin Üye Katılım 6 Ağu 2017 Mesajlar 364 Tepki puanı 37 Yaş 27 8 HİZMET YILI emrekilavuz' Alıntı: Udemy üzerinden ücretsiz kursları var ordan takip edebilirsin. Kurs bitiminde sertifika da alıyorsun Genişletmek için tıklayın ... aga o sertifikalar ne işe yarıyor şimdi önüne gelen sertifika dağıtıyo Google de veriyor.
emrekilavuz' Alıntı: Udemy üzerinden ücretsiz kursları var ordan takip edebilirsin. Kurs bitiminde sertifika da alıyorsun Genişletmek için tıklayın ... aga o sertifikalar ne işe yarıyor şimdi önüne gelen sertifika dağıtıyo Google de veriyor.
2 May 2020 #7 erenfatih789456 E Onaylı Üye Katılım 20 May 2017 Mesajlar 123 Tepki puanı 20 Ödüller 5 Yaş 26 Sosyal 9 HİZMET YILI emrekilavuz' Alıntı: Udemy üzerinden ücretsiz kursları var ordan takip edebilirsin. Kurs bitiminde sertifika da alıyorsun Genişletmek için tıklayın ... Ücretsiz kurslardan alınmıyor ama sadece ücretli olanlarda alabiliyorsun
emrekilavuz' Alıntı: Udemy üzerinden ücretsiz kursları var ordan takip edebilirsin. Kurs bitiminde sertifika da alıyorsun Genişletmek için tıklayın ... Ücretsiz kurslardan alınmıyor ama sadece ücretli olanlarda alabiliyorsun
3 May 2020 #8 emrekilavuz E Onaylı Üye Katılım 3 May 2019 Mesajlar 52 Tepki puanı 4 Ödüller 4 Yaş 33 7 HİZMET YILI erenfatih789456' Alıntı: Ücretsiz kurslardan alınmıyor ama sadece ücretli olanlarda alabiliyorsun Genişletmek için tıklayın ... Yanılıyorsun ücretsiz olan kurstan sertifika aldım
erenfatih789456' Alıntı: Ücretsiz kurslardan alınmıyor ama sadece ücretli olanlarda alabiliyorsun Genişletmek için tıklayın ... Yanılıyorsun ücretsiz olan kurstan sertifika aldım
3 May 2020 #9 DwightMc D Not alike Seçkin Üye Katılım 26 Nis 2020 Mesajlar 296 Tepki puanı 13 Yaş 31 6 HİZMET YILI It's simple, type on google basic commands for linux preferably looking for pdf or if you are too lazy to read there is a lot of tutorial video on youtube
It's simple, type on google basic commands for linux preferably looking for pdf or if you are too lazy to read there is a lot of tutorial video on youtube
3 May 2020 #10 emrekilavuz E Onaylı Üye Katılım 3 May 2019 Mesajlar 52 Tepki puanı 4 Ödüller 4 Yaş 33 7 HİZMET YILI Hasan Adak' Alıntı: aga o sertifikalar ne işe yarıyor şimdi önüne gelen sertifika dağıtıyo Google de veriyor. Genişletmek için tıklayın ... Değersizde olsa atandığın veya geçtiğin birimde önemini anlayacaksın, nerden alındığının hiç önemi yok emin olabilirsin
Hasan Adak' Alıntı: aga o sertifikalar ne işe yarıyor şimdi önüne gelen sertifika dağıtıyo Google de veriyor. Genişletmek için tıklayın ... Değersizde olsa atandığın veya geçtiğin birimde önemini anlayacaksın, nerden alındığının hiç önemi yok emin olabilirsin
3 May 2020 #11 erenfatih789456 E Onaylı Üye Katılım 20 May 2017 Mesajlar 123 Tepki puanı 20 Ödüller 5 Yaş 26 Sosyal 9 HİZMET YILI emrekilavuz' Alıntı: Yanılıyorsun ücretsiz olan kurstan sertifika aldım Genişletmek için tıklayın ... Benim bildiğim kadarıyla yoktu ve ben görmedim dostum . Örnek gösterebilir misin ?
emrekilavuz' Alıntı: Yanılıyorsun ücretsiz olan kurstan sertifika aldım Genişletmek için tıklayın ... Benim bildiğim kadarıyla yoktu ve ben görmedim dostum . Örnek gösterebilir misin ?
3 May 2020 #12 emrebelli E Uzman Üye Katılım 9 May 2019 Mesajlar 298 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 5 Yaş 29 7 HİZMET YILI google sorsana brom yaa
3 May 2020 #13 emrekilavuz E Onaylı Üye Katılım 3 May 2019 Mesajlar 52 Tepki puanı 4 Ödüller 4 Yaş 33 7 HİZMET YILI erenfatih789456' Alıntı: Benim bildiğim kadarıyla yoktu ve ben görmedim dostum . Örnek gösterebilir misin ? Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
erenfatih789456' Alıntı: Benim bildiğim kadarıyla yoktu ve ben görmedim dostum . Örnek gösterebilir misin ? Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
3 May 2020 #14 erenfatih789456 E Onaylı Üye Katılım 20 May 2017 Mesajlar 123 Tepki puanı 20 Ödüller 5 Yaş 26 Sosyal 9 HİZMET YILI emrekilavuz' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Bu kursa gideyim tamamlayayım bari Sertifika veriyor madem , EyvAllah
emrekilavuz' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Bu kursa gideyim tamamlayayım bari Sertifika veriyor madem , EyvAllah