yeni sisteme geçmiş ilk once indiriğini acmıcan sitedekini ac sonra indirğini ac bkle sana oyunu ac dicek sonradaBANA DA YARDIM EDİN lütfen her şey yükledim yeni loaderda yükledim ama siteden yükle yazısı çıkmıyor veya indir yazısı çıkmıyor puuby mobile hilesi için tek değil diğerlerindede yok indir yazısı yardım
NASIL YANİ ilk önce indirdiğini aç derken anlamadımsisteme geçmiş ilk once indiriğini acmıcan sitedekini ac sonra indirğini ac bkle sana oyunu ac dicek sonrada
indirğin bir şyey yokmu hileyle ilgili ya işte sitedede yükle var ya ilk once yükle butoponuna bas onra indirdiğini şeyi aç dicek sanaNASIL YANİ ilk önce indirdiğini aç derken anlamadım
Dediğiniz gibi yaptım işlem bekleniyor yazısında takılı kaldı bende oyunu açtım o sıra ve hesabım ban yedi. Hatayı tam olarak nerde yaptım yada ek program mı yuklemem lazımdı?yeni sisteme geçmiş ilk once indiriğini acmıcan sitedekini ac sonra indirğini ac bkle sana oyunu ac dicek sonrada
Modlara yaz birde istersen çünkü kurup kaldırdığında izin vermesi lazımTALİMATLARI uyguladım OLMUYOR . benim leptopta yükle indir yazısı var ama masa üstünde yok göstermiyor indir yazısı veya yükle yazısı hiç bir hilenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?