Anladım teşşekür ediyorum.mümkün işe yarıyor
Bildiğin bir kaynak , yotube gibi biryerden izledinmi veya bana atabilirmisin sitedekini bulmamıyorum.mümkün işe yarıyor
Onu biliyorum demek istediğim ben pc de diyerleri telefonda oynamak mümkün mü düşman tel ben pc ?Telden oynayanlar tel ile pcden oynayanlar pc ile eşleşiyorlar. Ayrım olmaması için. Ancak aynı sunucuya bağlı olanlar ya tel yada pc ile eşleşebilirler.
Bir yerde görmüştüm olabiliyor diyeYarıyor ^^)
Post automatically merged:
Şöyle de ekleyebilirim o sistem daha geliştirilmedi
Bende yapma imkanın varmı teamwiwer ile ?Evet Yapılışı Zor Sanırım Ama Değiyor Çok Eğleniyorum adamlar kolsuz xd
Aynen baktım simdi ban yemekten korkuyorm hesap biraz saglamtencent gaming buddy emülator bypass diye aratırsan yapabilirsin
ba yeme riskin var
yeni hesap aç onla oyna bazı cihazlarda direk ban atıyor bazılarında ban atmıyorAynen baktım simdi ban yemekten korkuyorm hesap biraz saglam
Sen yapmamazmısın ?hayır aslında zor değil şuan ben mobil kullanıcılarla oynuyorum şu yorum yazanların yarısı boş yani xdd zor falan yok özelden atarım sana
Senden yüksek olduğu kesin. Sen yapabiliyorsan demekki bende yapabilirimbakıp yapıcaksın bu kadar basit iq'n yüksekse eğer
banada atarmisin kardesimbakıp yapıcaksın bu kadar basit iq'n yüksekse eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?