ben hilelerin oyun yapımcılarının işine geldiğini düşünüyorum. hile ile oyun oynayan mılyonlarca ınsan var. bence tamamen olmasada göz boyamalık şeyler yapabılırler. illakı bır acık kapı her zaman bırakırlar. dolaylı yoldan ı oluyor cunku. ne demişler ın ıyısı kotusu olmaz
Aynen, biraz hak veriyorum. Lite oynarken adam görememek baskın yemek, başlıca oyundan soğumamın sebebleri arasındaydı. Hacı, sen dön, dolaş, uğraş didin, adamın birine denk gelsin ve her şeyi alsın.
Yani mobileyi, halen oynuyorsam sadece bu wallhackin sayesindedir. Diğer yandan aimi, wallhacki vs açıpta adam öldürüpte zevke gelip oynayanlarında sayısı bir haylidir.Bunlar, hile olmasa 3-5 maç sonra oyunu bırakacaklardır. Durum böyle olunca olumsuz gibi görünen bir durumdan da oyun firması kar ediyor.Diğer yandan, hileleri çıkartan gruplara bakın,adamların çoğu bu işi hobi olarak yapıyor. Diğer tarafta ücretli çalışan, oyuna ve dillere hakim oyun firmasının yetkilileri var. Çok çok mu zor ki bu oyuna hile yapılmasını engellemek? Zaten oyunda her güzel şey parayla, zaten deli gibi para akıtanları haddi hesabı yok. İlla bu zaman kadar önüne geçerlerdi. Demek ki bir şeylere gerçekten gücü yetmiyor ya da işlerine geliyor ki durum böyle kalıyor.