Merhabalar Memory Ailesi Etkinlik düzenliyorum kendimce Tencent Gaming PUBG Mobileüzerinden oynayanlar Forum ÜyeleriBir Ekip hazırlamaya çalışıyorum,Alt yoruma şunları belirtelim.
Form: 1-Oyundaki Nickiniz=Örnek:Cuddles - 2-Oyundaki Seviyeniz=Örnek: 10 - 3-Bulunduğunuz Sunucu= Örnek: Avrupa - 4-Oyundaki Rütbeniz=Örnek: Bronz 1 - 5-Günde kaç saat aktifsiniz=Örnek: 2-3 -
Yorumlarınız Değerlendirilecektir.Ekibe Alım için Kriterlerime uymalısınız.!
Buradan Soru Sormayınız Özelden sorularınızı iletiniz Yorumlar da Foruma uygun Mesajlarınız bulunmak zorunda. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *Rütbe Bronz üzeri olması Şart.
*5 Level Üzeri Şart.
*Avrupada olması gerekiyor şuanlık orada oynadığımdan dolayı.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Oyuna Geçenlerde başvurdum lakin Tek başına bir yere varamıcağını ve keyif alamadığımı hissedip böyle bir etkinlik düzenlemeye kalkıyorum.
İlginiz için şimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum
MemoryHackers Saygıdeğer Forum Üyeleri. İYİ FORUMLAR!
1-Oyundaki Nickiniz= Örnek: Şekilli bi isim yazılmıyor. 2-Oyundaki Seviyeniz= Örnek: 43 3-Bulunduğunuz Sunucu= Örnek: Avrupa - 4-Oyundaki Rütbeniz= Örnek: Taç 1 - 5-Günde kaç saat aktifsiniz= Örnek: 6 7 -
1-Oyundaki Nickiniz= Örnek: Şekilli bi isim yazılmıyor. 2-Oyundaki Seviyeniz= Örnek: 43 3-Bulunduğunuz Sunucu= Örnek: Avrupa - 4-Oyundaki Rütbeniz= Örnek: Taç 1 - 5-Günde kaç saat aktifsiniz= Örnek: 6 7 -
Merhaba daha önce fatih liginde 60 level heabım vardı haksız yere ban yedim tüm arkadaşlarım silindi bu nedenle yeni hesap açmadım fakat güzel bir ekip bulabilirsem yeteneklerimi sergilemek isterim.
Bu arada kesinlikle hile kullanmıyorum ve takım oyunu nedir biliyorum.
Merhaba daha önce fatih liginde 60 level heabım vardı haksız yere ban yedim tüm arkadaşlarım silindi bu nedenle yeni hesap açmadım fakat güzel bir ekip bulabilirsem yeteneklerimi sergilemek isterim.
Bu arada kesinlikle hile kullanmıyorum ve takım oyunu nedir biliyorum.