termal macunsuz laptop çalışırmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#With Me Or Without Me
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bügün eski laptopu açtım fandan çok ses geliyodu temizlim dedim açtım temizledim felan termal macunda kurumuştu,sonra taktım gene açınca bir süre sonra (30 dakka içinde) kapanmaya başladı termal macun yüzündenmi oluyo bilen varsa söyleyebilirmi ona göre macun alcam..​

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
termal macun kuruduysa tekrar sürmelisin

aynen bide içini felan temizle ısındığı için kapanıyor o yüzde 70 in üstünde olursa ısı windows a ve işlemci ekran kartı vs zarar gelmesin diye sistem kendini kapatır.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sonucta Eskı 1 Laptop Pek cok Sorunu olabılır Termal macundan Kaynaklanıyor demek yanlısbılgı olabılır

#With Me Or Without Me
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aynen bide içini felan temizle ısındığı için kapanıyor o yüzde 70 in üstünde olursa ısı windows a ve işlemci ekran kartı vs zarar gelmesin diye sistem kendini kapatır.
ısıya bakmadım ama cpu full %100 de duruyordu boşta dururken bile hiç ellemediğim halde 30 dakika içinde kendini kapatıyordu.
Termal macun ısıya düşürüyormu bilgin varsa söylermisin ona göre macun alcam. Ondan değilse kalsın öyle.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bügün eski laptopu açtım fandan çok ses geliyodu temizlim dedim açtım temizledim felan termal macunda kurumuştu,sonra taktım gene açınca bir süre sonra (30 dakka içinde) kapanmaya başladı termal macun yüzündenmi oluyo bilen varsa söyleyebilirmi ona göre macun alcam..​
kardeşim bilgisayar bunu koruma olarak yapıyor, işlemci sıcaklıgı belli bir dereceyi geçince bilgisayarın parçası yanmasın diye bu şekilde kapanıyor, termal macununu sürmelisin yoksa sistem her açtğında bir kaç dakika sonra kapanır muhtemelen, bilgisayarcılarda 10-15 tl falan zaten bir iğne kabında veriyorlar buda sana birkaç değişimlik yeticektir.

#With Me Or Without Me
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kardeşim bilgisayar bunu koruma olarak yapıyor, işlemci sıcaklıgı belli bir dereceyi geçince bilgisayarın parçası yanmasın diye bu şekilde kapanıyor, termal macununu sürmelisin yoksa sistem her açtğında bir kaç dakika sonra kapanır muhtemelen, bilgisayarcılarda 10-15 tl falan zaten bir iğne kabında veriyorlar buda sana birkaç değişimlik yeticektir.
macunu sürdüm ama hala kapanıyor sanırım yaktım işlemciyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...