Termux (Code 1) hatası

Onaylı Üye
Ödüller
4
Termux'u indirdiğim gibi böyle bir hata aldım. Yeni sayfa açılmıyor, herhangi birşeyde yazılmıyor bu hatanın çözümü nedir.

Resim linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
7
Uygulama izinlerini ayarlardan ver tekrar dene
Screenshot_20230603-141943_Termux.jpg

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
dosya izini isityor senden ve bunu vermediğin için code 1 hatası alıyorsun uygulamayı kopmle kapat uzun süre uygulama simesine tıkla + uygulama bilgileri yazar tıkla ona + izinler , veya uygulama izinleri yazar oraya tıkla hepsini aç sonra tekrar gir uygulamaya

Onaylı Üye
Ödüller
4
dosya izini isityor senden ve bunu vermediğin için code 1 hatası alıyorsun uygulamayı kopmle kapat uzun süre uygulama simesine tıkla + uygulama bilgileri yazar tıkla ona + izinler , veya uygulama izinleri yazar oraya tıkla hepsini aç sonra tekrar gir uygulamaya
uygulama izinlerine girdim sadece dosyalara erişim izni var onu açtım ama aynı hatayı vermeye devam ediyor.

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
kanka google play dışında indirebileceğim bir link varmı google play ile alakalı olabilirmi

;denedim yine aynı hatayı verdi
google play ile alakalı bir durum olması imkansız senin izinlerin ile alakalı bir durum

AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.