Çözüldü Termux

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çözüm
Dostum Termux Android'de linux terminaline erişbeleceğin bir uygulama . arm işlemciyi destekleyen , grafisel olmayan (olanları da çalıştırabilirsin lakin önermem) toolları çalıştırabilirsin. Lakin telefonunda root yoksa termuxda da süper kullanıcı olamazsın . Ben illaki o linux ortamında süper kullanıcı olacağım diyorsan userland kullan . Ayrıca sana önerimdir . Bilgisayara ilgin var ise kesinlikle termux kullan . Ondan sonra linux ortamı kullanmaya başlaycaksın . Windows'dan nefret ederim , kullandığım os ise Manjaro . Sana tavsiyem Youtube'da linmux komutları yazarak ufaktan o komutları öğrenmen [ls,cd,pwd,mv,cp,mkdir,chmod] . Ardından da insta bruteforce gibi uygulamaları kullanrak kavra linux'u . takıldığın yer olursa yazman yeterli
Üye
6 HİZMET YILI
Dostum Termux Android'de linux terminaline erişbeleceğin bir uygulama . arm işlemciyi destekleyen , grafisel olmayan (olanları da çalıştırabilirsin lakin önermem) toolları çalıştırabilirsin. Lakin telefonunda root yoksa termuxda da süper kullanıcı olamazsın . Ben illaki o linux ortamında süper kullanıcı olacağım diyorsan userland kullan . Ayrıca sana önerimdir . Bilgisayara ilgin var ise kesinlikle termux kullan . Ondan sonra linux ortamı kullanmaya başlaycaksın . Windows'dan nefret ederim , kullandığım os ise Manjaro . Sana tavsiyem Youtube'da linmux komutları yazarak ufaktan o komutları öğrenmen [ls,cd,pwd,mv,cp,mkdir,chmod] . Ardından da insta bruteforce gibi uygulamaları kullanrak kavra linux'u . takıldığın yer olursa yazman yeterli

Çözüm
Harika insanlar da hata yapar
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
android linux çekirdeğini kullanıyor termux root veya kurulum gerekmeden linux terminalini android üzerinde kullanmanı sağlıyor ayrıyeten apt paket yöneticisini kullanabiliyorsun

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dude Termux là một trong những ứng dụng mà bạn có thể truy cập trên anroid, nhưng termux rất khó để thực hiện và phải root

I m dead inside
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Abi google'da araştır Bulursun ya ama ben Instaliker kurmuştum çok güzel bir program komut bilesin her şeyi linux da yapıyorsun Burdur yapabilirsin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...