burası lol yeri kankaMerhaba aranızda bilgili bir terraria oyuncusu varsa karakterimin kıyafetlerini nasıl değiştirebileceğimi sormak istemiştim. Rengi vs. değil direk olarak kıyafetin kendisini. Yani üstümde ceket yada mont gibi farklı şeyler giymek istiyorum ama bulmadım. Youtube'da bir adamın videosunda gördüm adam panda olmuş. Bu arada oyunu steam'den aldım ***** falan değil eğer gerekli olursa diye yazıyım dedim.
Kıyafetler craftlanıyor ve treasure baglerden düşüyor.Merhaba aranızda bilgili bir terraria oyuncusu varsa karakterimin kıyafetlerini nasıl değiştirebileceğimi sormak istemiştim. Rengi vs. değil direk olarak kıyafetin kendisini. Yani üstümde ceket yada mont gibi farklı şeyler giymek istiyorum ama bulmadım. Youtube'da bir adamın videosunda gördüm adam panda olmuş. Bu arada oyunu steam'den aldım ***** falan değil eğer gerekli olursa diye yazıyım dedim.
Biliyorumda bulamadım terraria kısmını çok karışık ve aratma yeri yokburası lol yeri kanka
knk onun için mod yüklemem lazım değiştiremezsinMerhaba aranızda bilgili bir terraria oyuncusu varsa karakterimin kıyafetlerini nasıl değiştirebileceğimi sormak istemiştim. Rengi vs. değil direk olarak kıyafetin kendisini. Yani üstümde ceket yada mont gibi farklı şeyler giymek istiyorum ama bulmadım. Youtube'da bir adamın videosunda gördüm adam panda olmuş. Bu arada oyunu steam'den aldım ***** falan değil eğer gerekli olursa diye yazıyım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?