teşekkür ederim hemen bakacagımÖn kamerada ayna etkisi dediğimiz olay var ayrıca psikolojik olarak maruz kalma etkisi de etkin.o yüzden olamaz diye düşünüyorum canlı olarak bu yüzden insan yüzü de aslında asimetrik olduğu için aynadakine oranla kamerada kendimizi görünce daha kötü hissediyoruz.Evrim ağacının bunun ile ilgili videosu ve makalesi var youtubea Aynada Kendimizi Beğenirken, Fotoğraflarda Neden Beğenmiyoruz?
yazarak gidebilirsin makalesine de evrim ağacı maruz kalma etkisi diye googlea aratarak bulabilirsin
kımısı kamerayı sag sola yatır diyor ama bilemedimBende çok rahatsız oluyordum. aradım program fakat bulamadım ben. çok sıkıntı bir his ya
Belki gelecekte ters kamera Sorunu hallolur.kımısı kamerayı sag sola yatır diyor ama bilemedim
ben öldükden sonra beni anlasalar neye yarar ?Belki gelecekte ters kamera Sorunu hallolur.
Çok doğru demişsin.. Gelecekte derken o kadar ileri gitmeye hiç gerek yok. 2-3 ay veya 1-2 yılben öldükden sonra beni anlasalar neye yarar ?
Huawei telefonlarda böyle bir özellik var mış sitesinde şöyle yazıyor:kımısı kamerayı sag sola yatır diyor ama bilemedim
o fotograf cekme ben kameralı konusurken demiştim yoksa onu düzelte biliyorsun evetHuawei telefonlarda böyle bir özellik var mış sitesinde şöyle yazıyor:
Kendi telefonum samsungda da varmış bu özellik yeni fark ettim
- Ayna yansıması özelliği etkin olduğunda ön kamera ile çekilen fotoğraflar ters olur.
- Ayna yansıması özelliği devre dışı bırakıldığında ön kamera ile çekilen fotoğraflar ters olmaz.
Telefonunda kamerayı aç ve ayarlarına göz at bi belki vardır sende de
Konuyu okumuştum da unutmuşum pardon o zaman öyle bir uygulamanın olması lazım sanırım yok popüler uygulamalarda öyle değil çünküo fotograf cekme ben kameralı konusurken demiştim yoksa onu düzelte biliyorsun evet
ama bu pc icin ben telefon icin demiştimDizüstü bilgis(A)yarınızın webcam uygulamasını çalıştırın. Mutlaka masaüstünde yada Başlat -> Tüm programlarda bir kısayolu vardır. Uygulama çalıştığında Görüntünüzü izlerken pencerenin altında yada üstünde bir anahtar simgesi yada Settings gibi bir düğme olması lazım ona tıklatın.
Ayarlar (Settings) penceresinden Yatay(Horizontal) / Dikey (Vertical) / Ters (Mirror) yazan ayarları değiştirerek görüntüyü düzeltebilirsiniz...
Eğer ayarlarda böyle bir seçenek mevcut değilse yine kamera görüntü penceresi üzerinde sağ-sol oklarla insan figürü olan bir düğme olmalı bunu tıklarsanız da düzelecektir...
reis farklı bir açıdan bakyor ya kendine insan bir değişik geliyor gerçekten sonuç alabilirsen takip ediyorum senievet arkadaslar bugunku konumuz ve sorunumuz olan ters kamerayı ele alıyoruz bildiginiz üzere arkadaslarımızla sevdiklerimiz ile whatsapp'dan veya skype'den vs yerlerden kameralı bir şekilde konustugumuzda
karşı tarafa çok tipsiz igrenç itici gözüktümüzü hepimiz biliyoruzdur yani diger adı ile karşı tarafa ayna modu ile gözüküyoruz ve bunu düzelticek bir program var mı yada ayar varmı diye sormak istedim sırf bu yüzden kımseye kamera açamaz hale geldim
cünkü kameram ters gösteriyor yani ayna modunda gözüküyor bu konu hakkında bilgisi olan veya çözümünü bilenleri konuya davet ediyorum teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?