Üye
Aslında öğrendikçe basitleşiyor programın işletim sisteminin çalışma mantığı öğrenip ona göre hareket etmeye başlıyorsun fakat işte kaynak kısıtlı olduğu için ben çoğu kez tıkandım.anlattığınız terimler karışık gözüküyo ama gözüktüğünden dahamı basit yoksa zormu
Aynen ben c# da yazılım geliştiriyorum zaten daha önceden hile yapmışlığım da var ama demek istediğim şey mesela anti cheat bypass için dosyayı unpack edip daha sonra disassemble edip anti cheatin çalıştırıldığı yeri patchlemen gerekiyor fakat kaynak olmadığı için deneme yanılma ile geliştirebiliriyorum kendimi ve bu işleri yalnız yapmak gerçekten zor geliyor bu yüzden bir ekip olma veya ekibe dahil olma niyetindeyimdostum assembly ***** işleri felan için ama ama hile yazmak için c# c+ felan öğren
Absolutely I agree but working with a team can boost this processLook for a logic code line. Fiddle with it. Do trial and error. What's best than self-learning? You'll remember it forever and learn more!!
öyle bi ekip varsa burada bulamazsın kral yabancı forumlarda ara benceAynen ben c# da yazılım geliştiriyorum zaten daha önceden hile yapmışlığım da var ama demek istediğim şey mesela anti cheat bypass için dosyayı unpack edip daha sonra disassemble edip anti cheatin çalıştırıldığı yeri patchlemen gerekiyor fakat kaynak olmadığı için deneme yanılma ile geliştirebiliriyorum kendimi ve bu işleri yalnız yapmak gerçekten zor geliyor bu yüzden bir ekip olma veya ekibe dahil olma niyetindeyim
Post automatically merged:
Absolutely I agree but working with a team can boost this process
C# bilgim daha çokC# bilginmi daha çok C+ mı ?
Hm şimdi şöyle birşey var hile yaparken C+ veya C++ daha çok kullanıldığı için C# ile hile yapım öğretme vs konuları daha az var piyasada.C# ile hile yapmak istiyorsan biraz kafanı kullanman gerek belkide yanılıyorumdur başarılar dilerimC# bilgim daha çok
c+ xd ama arkadaşımız haklı .net ile (bildiğim kadarıyla) anca wolftü hilesi kodlarsınHm şimdi şöyle birşey var hile yaparken C+ veya C++ daha çok kullanıldığı için C# ile hile yapım öğretme vs konuları daha az var piyasada.C# ile hile yapmak istiyorsan biraz kafanı kullanman gerek belkide yanılıyorumdur başarılar dilerim
Konuyu açan arkadaşın ceh sertifikası var sanki.Yeni yeni öğreniyor adam mecburen c+ ile başlamak zorunda.Anladığım kadarıyla kod bilgisi fazla yok.c+ xd ama arkadaşımız haklı .net ile (bildiğim kadarıyla) anca wolftü hilesi kodlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?