thxi uzatarak yazanlar banlanmıyor. Modların da kendilerini banlayacaklarını düşünmüyorum. Mesela "güzel paylaşım eline sağlık" yazıyorlar. Ne bir içeriğe katkı var ne bir soru var ne de bir öneri var, eğer içeriği takdir ediyorlar ise like atabilirler. Uzun uzun teşekkür mesajı yazmak spama girmiyor mu onu öğrenmek istiyorum, boşuna uğraşıyorum demektir eğer öyle ise.Kankam zaten "thx,eyw,çok iyi " felan gibi mesajlar spam sayılıyor yani spamı algıladıkları zaman yetkililer gereğini yapıyordur
dostum anlaşılmaz bir şekilde yazılan yazılar da silinmeli, raporluyorum gereksiz raporlamayınız diye dönüş yapıyorlar. Gereken pek de yapılmıyor.haklısın dostum da yetkililer gördüklerinde gereğini yapıyorlar gönlün rahat olsun
forum kuralları çok net sende haklısın öyle bir şey varsa yanlıştır yaptıkları ben inan ki hiç umursamıyorum öyle insanlarıdostum anlaşılmaz bir şekilde yazılan yazılar da silinmeli, raporluyorum gereksiz raporlamayınız diye dönüş yapıyorlar. Gereken pek de yapılmıyor.
hala öyle dostum ve artık bu tür yorumları senin de çok önceden fark ettiğin gibi riske girip raporlamayacağım, tavsiye için teşekkür ederim.tam dediğine henüz rastlamasamda, dediğine benzer yorumları bende gördüm. Raporlandığında söylediğin tepkiyi alabileceğimden her ne kadar görmezden gelsem de, acaba ben niye bunu yapmıyorum diye düşünmedim değil. Eğer gerçekten söylediklerini gördüysen hak veriyorum sana.
Not: Zamanında hileleri kullanabilmek için (hala öyle mi bilmiyorum) o hilenin konusuna yorum yapmamız isteniyordu. Bu sebeple oturup evrenin sırrını açıklayamayacağımızdan yazılmış olabilecek yorumlara da bir şey denmemesi normal bence.
bu kelimeler algılanmasın diye zaten örnek veriyorum, forumda yeniymiş gibi tamamen alakasız bir konuya arkadaşlar onaylı üye nasıl olunuyor yazıyorlar ve bunu göz kanatacak şekilde yazıyorlar ki sistem algılamasın. Teşekkür mesajları için de aynısı geçerli. Modlar bile teşekkür mesajı atıyorlar orada teşekkürünü belirtmen için like butonu olmasına rağmenZaten sıstem onu algılıor dıye bılıorm bazı kelımelerde onu tespıt edıp gereken yapılıor merak etmeyınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?