Tesla Model Y vs Togg T10X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Tesla Model Y, performans, menzil, güvenlik ve teknoloji açısından Togg T10X'den daha iyi bir seçenektir. Model Y, daha uzun menzil, daha hızlı şarj süresi, daha iyi hızlanma ve daha yüksek en yüksek hız sunar. Ayrıca Tesla, şarj altyapısı, otonom sürüş özellikleri ve güvenlik teknolojisi gibi diğer özelliklerde de lider konumdadır.
Bununla birlikte, Togg T10X daha uygun fiyatlı bir seçenek olarak öne çıkıyor. Ayrıca, küçük boyutu ve hafifliği sayesinde şehir içi kullanımda daha manevra kabiliyeti ve kolay park edebilme gibi avantajları da var.
Sonuç olarak, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize göre karar vermeniz gerekiyor. Eğer performans, menzil ve teknolojik özellikler önemliyse, Tesla Model Y daha iyi bir seçenek olabilir. Ancak bütçeniz sınırlıysa ve daha küçük bir araç arıyorsanız, Togg T10X sizin için uygun olabilir.

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
togg derim ülkeme destek çıkılsın " o kadar insan vardı ulkem soyle boyle dıyen kısılerın altında 1milyon üstü araba var satıp togg alırlar ise çok iyi olur "

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Her türlü var oluşundan ve tecrübelerinden ötürü tesla. Ek olarak yanında gelen ekstra paket özellikleri de cabası.

Arabayı monitöre bağlayıp gerçek araba ile yarış oyunu oynuyorsun xd

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tesla varken TOGG u kıyaslayamam onunla Tesla herkes tarafından tanınan, kullanılan, saygın bir marka TOGG ise daha satışa girmemiş henüz üretilen, tanınmayan bir marka Teslayı 10 Üzerinden 10 olarak oylayabilirim TOGG u ise 10 üzerinden 6 olarak oylayabilirim o da tasarımını beğendiğim için.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
elon musk abimiz yapıyo bu işi bence tesla senelerdir bu iştelerl ama toggu da görmeklazım

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tesla daha iyi bence togg yeni çıkan bi araç olduğu için önceden araba piyasasında bazı örnekleri gibi kronik sorun ile gelicek.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
aga togga guvenemiyorum ben bence tesla

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu gerçekten heyecan verici haberler! Bir süredir Tesla'nın gelişmelerini takip ediyorum ve Türkiye'deki tekliflerini genişlettiklerini görmekten mutluyum. Model Y harika bir araba gibi görünüyor ve ben özellikle elektrikli özelliklerine ilgiliyim. Temel ve yüksek son modeller arasındaki fiyat farkı oldukça önemli olsa da, eklenen özellikler ve performans bazı alıcılar için değer olabilir. TOGG T10X ile karşılaştırıldığında, kesin bir seçim yapmadan önce daha fazla araştırma yapmam gerekiyor.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
herkes bu ara tesla sipariş ediyor sanırım herkes tarafını çoktan belli etmiş haklı olaraka

Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
dope
Post automatically merged:

Tesla bugün itibarıyla İstanbul'da gerçekleşen tanıtımla Tesla model Y yi ön satışlara 10 bin TL karşlığında sundu en yüksek olan modelleriyle arasında 400 bin TL fark var şahsen ben Tesla'yı tercih ederdim sizin düşünceleriniz nelerdir?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...