Tesla'nın Yeni Dağıtım Merkezi: Güney Carolina'da Dev Proje!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
:yazı:

Tesla, Amerika'nın güneyinde, Greenville İlçesi'nde dev bir dağıtım merkezi kurma planları yapıyor.
Fountain Inn'deki Fox Hill İş Parkı'nda konumlanacak olan bu tesiste yüz binlerce metrekarelik bir alan kullanılacak ve kısa süre içinde operasyonlara başlaması öngörülüyor.

Bu yeni dağıtım merkezi özellikle Tesla'nın otomotiv parçalarının etkili bir şekilde dağıtılmasına odaklanacak.
Güneydoğu Amerika'daki bu stratejik konum, Tesla'nın bölgesel varlığını güçlendirmesi ve tedarik zinciri operasyonlarını daha verimli hale getirmesi anlamına geliyor.

Fountain Inn'deki iş parkının lojistik avantajları ve bölgenin genel cazibesi, Tesla'nın bu konumda tesis açma kararını şekillendiren kilit faktörler arasında.
Tesla, Greenville'deki genişlemesiyle sadece lojistik ihtiyaçlarına hizmet etmekle kalmayacak, aynı zamanda bölge ekonomisine olumlu bir katkı sağlayarak yeni iş imkanları yaratacak ve lojistik üretim kapasitesini artıracak. Bu adım, Tesla'nın büyüme stratejisinin bir parçası olarak öne çıkıyor.

:resim:

teslafab.JPG

Tesla2.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...