Baypas kurulumunu yapmak lazm denedimdeCheat engine sınama modu dışındayken kernel driver64 ünü açmıyor hatalar veriyor.
test moduna almadan normal olarak çalıştıran bi program var mı
kdamapper nedir bilmem ama buildledim driveri sürükledim debugviewde log gözükmedi.
test modu ve sanallaştırma dışında nasıl driver çalıştırabilirim ?
yorum için teşekkürler ama emin misin, pc çökmesinprcss.exe ye inject ederek yapabilirsin dostum
neyin bypassını yapıcam biraz daha detaylı bilgi verir misin bro?Baypas kurulumunu yapmak lazm denedimde
çok teşekkürler kral, drivermapperi githubdan bakıp buildleyip deneyeceğim olmazsa secure boot denerim.nete driver mapper yazarsan cokca kaynak var yapman gereken şey mapperi kullanarak driveri loadlamak eğer driverda hata veriyorsa secure boot özelliğini kapatmanı söyleyebilirim
nete driver mapper yazarsan cokca kaynak var yapman gereken şey mapperi kullanarak driveri loadlamak eğer driverda hata veriyorsa secure boot özelliğini kapatmanı söyleyebilirim
kanka driverların da sürümleri var örneğin 1909 daki driveri 21h1 de açamazsın ona göre haraket etyorum için teşekkürler ama emin misin, pc çökmesin? bide hangi inject metoduyla injectliyim?
neyin bypassını yapıcam biraz daha detaylı bilgi verir misin bro?
çok teşekkürler kral, drivermapperi githubdan bakıp buildleyip deneyeceğim olmazsa secure boot denerim.
bazı hile, spoof veya yazılımlarda kullanan kişi hiçbirşey yapmadan yani sanallaştırmasıydı test moduydu secure boottu onları yapmadan kullanabiliyo tek tıklamayla onu merak ediyordum. Acaba o nasıl oluyor ? sanırım programa mapper ekliyolar.
Post automatically merged:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
abi burdakini buildledim, kendisi içine örnek driver koymuş o çalışıyor.
ben kendi driverimi kodlayınca pc çöküyor. driverimde oyle detaylı bi kodda yok içine sadece log mesajı koydum.
mesela benim bilgisayarım 1909, kendi pcimde buildlediğim driver 1909 versyon mu oluyor ?kanka driverların da sürümleri var örneğin 1909 daki driveri 21h1 de açamazsın ona göre haraket et
dcden bana ulaş anlatayım ben sana en iyisi Nekochan#1204mesela benim bilgisayarım 1909, kendi pcimde buildlediğim driver 1909 versyon mu oluyor ?
ve kdamapperi editlemeye gerek var mı
istek yolladım AlienTech#2384 adım discorddadcden bana ulaş anlatayım ben sana en iyisi Nekochan#1204
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?