Text Çalışmam ve Meydan Okuma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
sen bunu gel 15 dakikada yap ben koyduğum iddiadaki hediyeyi sana veriyorum

arkadaşlar ben bunu yazdım ama ben de boş değilim bu öyle 15 dakikada yapılan bir text değil var olan texti alıp yazı da yazmadım standart fonttan ben aldım yaptım herşeyiyle
daha önce grafik tasarımcılığı da yaptım başka sitelerde. yani yetkim,rütbem yok diye ne bu ezmeler anlayamıyorum sizleri...

sizlerin forumlarda mükemmel 10/10 dediği bir çok tasarımdan şık olduğuna inanıyorum eğri oturup doğru konuşalım.
Kanka ne 15 dakikası 5dk bile sürmez , aynı zamanda tutorial bu fikir de sana ait değil yine de eline sağlık az da olsa uğraşmışsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kanka ne 15 dakikası 5dk bile sürmez , aynı zamanda tutorial bu fikir de sana ait değil yine de eline sağlık az da olsa uğraşmışsın
öncelikle teşekkür ederim fakat izlediğim her tutorial bana yeni teknikler öğretir ve ben ilk seferinde aynısını yapmaya çalışırım sonra öğrendiğim teknikle tamamen kendime ait yeni şeyler denerim
bu gördüğünüz fotoğraf benim 2 yıl önceki çalışmam, burada ilk defa neon tekniğini denedim ve şuanda neonu başka bir projemde yazı olarak değil de örneğin çindeki mağzaların tabelalarına neon ekleyerek çok güzel bir görüntü oluşturabilirim çünkü artık tekniği biliyorum ve her şey yaratıcılığıma bağlı.
Post automatically merged:

Arkadaşlar bu arada -vox ile 30 ağustos saat 8 de çalışmalarımızı ayrı konular halinde paylaşacağız
umarım her iki çalışmayı da beğenirsiniz :)

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
güzel çalışmalar başarılarının devamını dilerim. bunları nereden öğreniyorsun baya merak sardım yardımcı olabilir misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...