Selam arkadaşlar gerçekten çok canımı sıkan bir hatayı yazıyorum.Aylardır çözümünü bulamadım ilk başta fivemde almıştım sonra valoda.Harddiskim yandı eski bir harddisk taktım fifa 23 indirdim ondada texture loading alıyodum ve bu canımı çok sıktı fifada almaya başlayınca.Yeni bir ssd aldım düzelmesini umdum fifayı indirdim ve yine aynı şekilde textureler yüklenmiyordu.Bir taktik bulmuştum fifada 2 3 kez alt tab atınca düzeliyordu fakat gol atınca / yiyince tekrar aynı şey oluyordu.Cidden çok canımı sıktı bu olay bunun bir çözümü varmıdır.Bilgisayar özelliklerim kısaca ekran kartı : msi gtx 1650 / işlemci : intel i7-7700k 3.60 ghz / ram 8 gb / anakart oem.Fifa valo gibi oyunları en yüksek ayarlarda açabilecek bir sistem bence.Ramden kaynaklanıyor diye düşünüyorum sizdende fikir almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Make your way to the Display settings option in the game, and change the resolution to 1920 x 1080 (16:9). This will be one of the first things that you will need to do, especially if your system is a bit dated.
Second bro set Graphics setting for low and end PC Adjust you