bende tft oynuyorum west te hiç bir sıkıntı olmadı bende ama duyduğuma göre tr sunucusunda arkadaşımın başına gelmişAz önce TFT maçında karşıma gelen adama yenildim ve son 1 canım kaldı buraya kadar bir sıkıntı yok sonra tur sonunda birden canım -1'e düştü ve öldüm. İnternete yazdım bulamadım neden olduğunu. 1 canla kurtuldum diye sevinirken, herolarımı dizerken birden canım -1'e düştü ve öldüm. (Sadece TFT ile alakası olanlar yazsın. Gereksiz cevapları anında reportlayacağım.)
sanmıyorum 8 kişiydikbazen şey oluyor ya mesela başka birisi daha falan senin ruhunla yani botunla savaşıyor vs. öyle bi durum olmuş olabilir mi ?
En yararlı cevap bu teşekkür ederimkanka normalde o damagi yiyiorsun 1 canın kalmıyor aslında yani normalde zaten ölmüş olcakken 1 canın kalıyor sonradan canın gidince sanki ölmemiş bug olmuş gibi gözüküyor aslında en başta ölmen gerekiyordu ben bir yayıncıda denk gelmiştim o açıklamıştı
kanka bug falan sanırım opek bir konu sahibi değilim dostum arkadasım tft meraklısı aynısı ona da olmuş nadiren oluyor diyor o da arıştırmış bulamamış ama kendi görüşü yüksek canlardan bi tek düşük olan sensen eleniyormuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?