muhtemelen hile için yorum yazdınkanka ban yeme riski her zaman vardır
Auto buy güzel olur agam dene gitsin yan hesapla denersin birşey olmaz die düşünüyorumHerkese selamlar, arkadaşlar yazılımla uzun zamandır uğraşıyorum ama daha önce script veya bot üzerinde bir çalışmam olmadı. Image processing ve Object Orşented üzerine python üzerinde baya bir çalışmam var. C/C++ ve daha çok elektronik üzerine olan yazılımları biliyorum. Bu ara TFT'ye fena sardım. Ve mesela bir arayüz tasarlamak istiyorum ve buradan ilk aşamada TFT'de auto-buy seçip istenilen build'i yapma ileriki aşamalarda ise itemlar üzerine çalışma yapmak istiyorum. Bu konuda lol dosyaları üzerinden işlem olunca 3.parti yazılıma girip ban yeme olasılığı yüksek olur değil mi. Diğer bir fikrim de ekran üzerinde görüntü işleme yapıp orada auto-buy olayını denemek istiyorum. Dosyalara hiç dokunmayacağım için bu problem olmaz diye düşünüyorum ancak hata payı yükse olur. Siz nasıl bir şeyler öneriyorsunuz. Yazılım konusunda belli başlı bilgim var ama bu script bot işlerinde yeniyim.
Hayat riskten ibarettir YAP GİTSİNaga tift bot biraz sikintili galiba bende bilemedim simdi o yuzden duzelt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?