ben 1.4.2 ile gayet güzel oynuyorum henuz 2 defa 10 dakıkalık ban yedim 3 haftadır oynuyorum sıkıntı olmuyor 10 dakıkaya razıyım daha fazlasını atmasın
o yüzden mi lobide ban yedim ben xposed güncellemedim çünkü ben :/
Ayrıca Dword kullandım host da değiştirmemiştim belki de şikayet ettiler ama hiç belli etmedim Dworddan mı yoksa Xposed yada benden mi kaynaklı anlamak için yedekte aynı şekil host olmadan Dword atıcam sonucu yazarım
Her defasında hosts yenilemek zorundasın. Xposed sürümünün son versiyon olması da büyük ihtimalle çok bir şeyi değiştirmiyor. Son sürümü de konuda ve forumda mevcut değil diye biliyorum ancak internette mevcut. Yedek bir hesabın ile onu da deneyebilirsin.
Her defasında hosts yenilemek zorundasın. Xposed sürümünün son versiyon olması da büyük ihtimalle çok bir şeyi değiştirmiyor. Son sürümü de konuda ve forumda mevcut değil diye biliyorum ancak internette mevcut. Yedek bir hesabın ile onu da deneyebilirsin.
Ban yemezsiniz kullanın diye bir yorum attığımı, bir konu açtığımı ya da belirttiğimi söylediğimi hatırlamıyorum. Ki sürümlerin artık durdurulduğunu ve devam eder ise de büyük ihtimalle ücretli olacağının da konusu açmıştım. İyi forumlar
Emülatörden girdiğiniz zaman Mobil olarak görünüyorsunuz ancak şu an Undecethed yani 10 dakikalık banlar atıyor. Güncellemesi de ücretli hariç gelinmeyeceği sahibi tarafından duyuruldu. İyi forumlar
Emülatörden girdiğiniz zaman Mobil olarak görünüyorsunuz ancak şu an Undecethed yani 10 dakikalık banlar atıyor. Güncellemesi de ücretli hariç gelinmeyeceği sahibi tarafından duyuruldu. İyi forumlar