İyiler hep kaybeder çünkü hep adil dövüşürler
Onaylı Üye
Canın sağolsun reis bide hile MermoryUI'daki PUBG mobile hilesi çalışmıyors.a kardeş memory hack pubg mobıle calısıyormu suan calısmıyo diyo ama
Post automatically merged:
fps le hiç bır bilgım yok valla olsa yardımcı olurdum sna
Hile'yi PUBG Mobile Hack kısmına konu olarak taleb yolladım moderatorlar uygun görürse ordan indirebilirsindaha onceden rulesde yapmısdım ama cok ban yedim simdi pubg oynuyom hile bulmm lazım hacı
Ayarlardan programa ram veya işlemci çekirdeği verdin mi ?arkadaşlar benimde pubg kasıyor tencent emülatör kullanıyorum 40 fps nin altında alıyorum fps sistem i5 4gb ram var iyi bilen arkadaş varmı tw den yapsa
Emulator'dan reisTelefon markası nedir
emulator güncelle ayarları deyiştir en iyi fps alma diye konu açılmıştı onu yap bende artış olmuştuEmulator'dan reis
ama pc özelliklerim
İntel core i5-5200U İşlemci
Nvidia GeForce GTX 960M Ekran Kartı
8GB Ram
benim hile yokken kasma vs. yok kaymak gibi oynuyorum ama hileyi açtığım zaman acayip bir cpu yiyor ve kasmalar oluşuyor fps düşüyor ama gene oynanıyor birde adam çıktığı zaman droplar oluşuyor ara sıra.
aynen verdim kardeşim işleme directX+ 4 yazılı olanlar tikli 4 gb ramim var 4096 seçtim işlemci yi 4 yaptım çözünürlük 1024 x 576 dpı 160 oyun da 720sp akıcıAyarlardan programa ram veya işlemci çekirdeği verdin mi ?
adamın kendi sitesinden aldım ingilizce ama kendisi çinli sanırım.Çinli, Taylandlı sitelerden aldıysan arkada Mining yapıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?