Daha izlemedim ama traileri güzeldi en yakın zamanda izliyecem izlediğim zaman yoruma eklerim
Filmin çıkması üzerinden 1 hafta geçti. Bana göre Batman'i oynayan Robert Pattinson role çok güzel uymuş. Yalan yok ben Batman hayranı değilim öncekiler serilerden sadece Batman Dark Knight'ı beğenmiş biriyim fakat onu da joker yüzünden beğenmiştim. Bana göre hala Batman Dark Knight kadar iyi bir filmi kadar iyi değil ama en iyi batman karakteri diyebilirim. Filmde Dedektif Batmanin işlenmesi, o karanlık atmosfer, Gotham Şehrinin hali, şarkıların mükkemmelliği ve şarkıyla beraber gelen o gerilim anları oldukça güzel yansıtılmıştı.
Sizin film hakkındaki düşünceleriniz neler? Sizce bu film en iyi batman filmi miydi?
kesinlikle ama kötü değil yine.Batman Vs başka karekter olsa çok iyi Ama bu filmin trailer güzel
oldukça güzel bir filmdi. 3 saat olması beni de korkuttu ama filmde sıkıldığımı hatırlamıyorum. Zaten batman solo filmleri cok cıkan filmler olmadığı için insanın izledikçe izleyesi geliyor. Ben çok sevmememe rağmen sıkılmadım seven insan zaten sıkılmazTrailere bakılırsa gidilir gibi ama fragmanlara pek aldanmamak lazım
Çok batman meraklısı değilim ama film sarıyorsa gidilir. Uykumuzu getirmesin deoldukça güzel bir filmdi. 3 saat olması beni de korkuttu ama filmde sıkıldığımı hatırlamıyorum. Zaten batman solo filmleri cok cıkan filmler olmadığı için insanın izledikçe izleyesi geliyor. Ben çok sevmememe rağmen sıkılmadım seven insan zaten sıkılmaz
Yani dediğim gibi 3 saat uzun bir süre ama ben sıkılmadım en azından. Görünüşünü en sevdiğim batman olmasının da etkisi büyük tabiÇok batman meraklısı değilim ama film sarıyorsa gidilir. Uykumuzu getirmesin de
yani trailerdeki o sahneleri görmek icin bile gidilir kesinlikleTrailer hoşuma gitti ama filmine henüz gitmedim gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?