- Yasaklandı
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
The Fall Part 2 Unbound sistem gereksinimleri, sistem gereksinimleri maxsimun, sistem gereksinimi onerilen, sistem gereksinimi, sistem gereksinimler, sistem gereksinimleri, sistem gereksinimleri en az, sistem gereksinimleri önerilen, Fall Part 2 Unbound oyunu düşük sistem, The Fall Part 2, hikaye üzerinde, grafiklere, çizimlere,

The Fall Part 2 Unbound sistem gereksinimleri belirlendi.Platform üzerinde görülebilen ve belirli bir hikaye üzerine ilerleyen The Fall Part 2 Unbound düşük sistemli gereksinimleri ile gözleri üzerine topladı.Diğer oyunlara göre farklı grafik ve çizimlere sahip olan oyun belirli bir hikaye üzerinde ilerleme sağladığı için,önceki serilerini oynamanızı tavsiye ediyorum.

Önerilen Sistem Gereksinimleri
CPU – İşlemci: Pentium D 960 3.6GHz – Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
RAM: 3 GB RAM
GPU – Ekran Kartı: GeForce 8600 GT – Radeon HD 3650 (256 MB)
DirectX: DX 9
İşletim Sistemi: Win Xp 32
Alan: 450 MB
The Fall Part 2 Unbound sistem gereksinimleri belirlendi.Platform üzerinde görülebilen ve belirli bir hikaye üzerine ilerleyen The Fall Part 2 Unbound düşük sistemli gereksinimleri ile gözleri üzerine topladı.Diğer oyunlara göre farklı grafik ve çizimlere sahip olan oyun belirli bir hikaye üzerinde ilerleme sağladığı için,önceki serilerini oynamanızı tavsiye ediyorum.
Önerilen Sistem Gereksinimleri
CPU – İşlemci: Pentium D 960 3.6GHz – Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
RAM: 3 GB RAM
GPU – Ekran Kartı: GeForce 8600 GT – Radeon HD 3650 (256 MB)
DirectX: DX 9
İşletim Sistemi: Win Xp 32
Alan: 450 MB