Her oyun için sabit bir bypass yöntemi olmadığı için fornite bypass ını go twin the finals ve apex'i kendim buldumgithubda konu mevcut ordan görmüşsünüz sanırım ama yararlı konu denemedim ama deneyeceğim.
rewasd hiçbir oyunda bypass istemiyor direkt çalışıyor ve tespit edilemez diye biliyorum bir çok oyunda da test ettim apex de dahil hiç uğraşmadım paralı sürümünü kullanıyorum .Her oyun için sabit bir bypass yöntemi olmadığı için fornite bypass ını go twin the finals ve apex'i kendim buldum
Hocam son 1 haftadır kıyamet koptu fortnite the finals apex cod reWasd yi blokladı artık bypass olmadan kullanılamz durumdarewasd hiçbir oyunda bypass istemiyor direkt çalışıyor ve tespit edilemez diye biliyorum bir çok oyunda da test ettim apex de dahil hiç uğraşmadım paralı sürümünü kullanıyorum .
bu gelişmeyi bilmiyordum sen şaka yapıyorsun demi bana bu konunun linkini haber kaynağı videosu olur atar mısın bakmak istiyorum.Hocam son 1 haftadır kıyamet koptu fortnite the finals apex cod reWasd yi blokladı artık bypass olmadan kullanılamz durumda
özelden atıyorum hocambu gelişmeyi bilmiyordum sen şaka yapıyorsun demi bana bu konunun linkini haber kaynağı videosu olur atar mısın bakmak istiyorum.
bypass yöntemini dc veya bura özelden yazarsanız paylaşırımÇalışmıyor galiba ? The finalsın rewasdyi fixlediği video görmüştüm youtubede
Burdan anlatabilirsen daha iyi olur bence herkes görmüş olurbypass yöntemini dc veya bura özelden yazarsanız paylaşırım
Daha hızlı patch yerBurdan anlatabilirsen daha iyi olur bence herkes görmüş olur
Daha önce burada reWasd paylaşmamıştım ama kusuruz hareket etmemeden kastın arada takılması mı yoksa dpi ın az gelmesi mi ?daha önceden paylatşığınız the finals reWASD'i kullanmıştım ama mouse'u hareket ettirirken normal mouse kadar kusursuz hareket etmiyordu. Böyle olması normal mi bütün reWASD'lerde bu durum böyle mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?