Seçkin Üye
aslında silaha göre de seçiyorum akm için numlock 5 e basıyorum ama silah aşağı doğru tepiyor, dümdüz gitmiyor.their guns don't fire
silaha göre seçmeniz gerek 1 levis gun 2 mp5 gini farklı silaha farklı recoil yaparsanız bu sorunla karşılaşırsın
klavye sekmesinden kastın ne reisklavye sekmesine gelerek capslock kısmını istediğiniz bir tuş yapabilirsiniz sorun çözülecektir
Daha deteylı anlatayım klavye ekmeinden capslock bulacaksınız sonrasından yeni tuşla değiştirin sağ tarafında olan boşluğa tıklayıp katman seç yada katmana geç diyerek ımposter seçeceksiniz sonrasında aç kapa özelliği seçili olacak sonrada kayıt edip çıkın.
hayır dt değil aktif olarak kullanıyorum antrenmanda kick atması normaldirDT büyük ihtimal kick attı antremanda
normal oyundada denedim cross açmadığın sürece bi sıkıntı yok sağ click açık tarayınca kickliyorhayır dt değil aktif olarak kullanıyorum antrenmanda kick atması normaldir
yes it is safeIs it safe?
dostum çıktığından beri kullanıyorum yüksek falan değil isteyen kullanmayabilir .Ban riski yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?