- Moderatör
-
kanka sevgilisi irisle hiç yakışmıyorlar ya keşke daha seksi bi kadın bulsalarmış bu tarz süper kahraman olaylarına çok yakışıyorbarry alen adamdır arkadaşlar
bencede iris yerine super girl ile olabilirdi diye düşünüyorum ben çok yakıştırıyordumkanka sevgilisi irisle hiç yakışmıyorlar ya keşke daha seksi bi kadın bulsalarmış bu tarz süper kahraman olaylarına çok yakışıyor
megan fox'u koyacaklar yanına var ya üüfff tadından yenmezbencede iris yerine super girl ile olabilirdi diye düşünüyorum ben çok yakıştırıyordum
bilgilendirci teşekkürlerThe Flash
Ekli dosyayı görüntüle 85016
James Gunn, The Flash'ın "Şimdiye kadar yapılmış en iyi süper kahraman filmlerinden biri" olduğunu söylüyor.
Resident Evil
Ekli dosyayı görüntüle 85017
Resident Evil 7'de Barker ailesinin evinin odalarından birinde Arklay dağlarının bir fotoğrafı vardır. Çerçeve, fotoğrafın 1991 yılında, Resident Evil 1'deki olaylar başlamadan tam beş yıl önce çekildiğini gösteriyor.
resident evil'i çok severim fakat bu detayı bilmiyordumThe Flash
James Gunn, The Flash'ın "Şimdiye kadar yapılmış en iyi süper kahraman filmlerinden biri" olduğunu söylüyor.
Resident Evil
Resident Evil 7'de Barker ailesinin evinin odalarından birinde Arklay dağlarının bir fotoğrafı vardır. Çerçeve, fotoğrafın 1991 yılında, Resident Evil 1'deki olaylar başlamadan tam beş yıl önce çekildiğini gösteriyor.
Vay be çok ilginç bilgi kralThe Flash
Resident Evil
Kanka Sürekli Bu Tür Şeyler Paylaşman Kadar Güzel Birşey Yok. Umarım Ömür Boyu Bırakmazsın Bu Tür İçerikler Paylaşmayı. RE7 Kısmı Aşırı İlgi Çekici Ve Korkutucu Geldi.The Flash
Resident Evil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?