- Yasaklandı
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
Them’s Fightin’ Herds, Them’s Fightin’ Herds sistem gereksinimleri, Them’s Fightin’ Herds sistem gereksinimler, Them’s Fightin’ Herds sistem gereksinim, Them’s Fightin’ Herds sistem gereksin sistem gereksinimleri, sistem gereksinimler, sistem gereksinimleri en az, sistem gereksinimleri, maxsimun, sistem gereksinimleri minimum, sistem gereksinimleri önerilen, sistem gereksinimler tavsiye edilen, Them’s Fightin, Satın almadan önce, ekran kartınız, Orta seviye sisteme, benim sistemim çalıştırır mı, detaylı şekilde inceleme, araştırma yapınız,

Them's Fightin's Herds sistem gereksinimleri belli oldu.Bekleyenleri ile buluşacak olan Them's Fightin's Herds aksiyon dolu bir yapıya sahip olacak.
Diğer dövüş oyunlarına göre göre farklı bir açıdan bakılmış.Oyunun tarzı ve çizimleri ile birlikte oldukça gözleri üstüne alacak gibi görünüyor.Tanıtım videosunda olduğu gibi akıcı bir dövüş deneyimi yaşatacak gibi görünüyor.Oyunun en güzel özelliği ise multiplayer olarak arkadaşlarınız ile dövüşebileceksiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri
CPU – İşlemci: Dual-core CPU (2 GHz or greater speed)
RAM: 2 GB RAM
GPU – Ekran Kartı: Intel Core i3 550 Integrated graphics chipset
DirectX: Sürüm 9.0c
İşletim Sistemi: Windows 7
Alan: 2 GB
Ağ: Genişbant internet bağlantısı
Önerilen Sistem Gereksinimleri
RAM: 3 GB RAM
GPU – Ekran Kartı: A dedicated GPU (Nvidia or AMD) with at least 750MB of VRAM strongly recommended
DirectX: Sürüm 10
İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 8.1 ya da 10
Them's Fightin's Herds sistem gereksinimleri belli oldu.Bekleyenleri ile buluşacak olan Them's Fightin's Herds aksiyon dolu bir yapıya sahip olacak.
Diğer dövüş oyunlarına göre göre farklı bir açıdan bakılmış.Oyunun tarzı ve çizimleri ile birlikte oldukça gözleri üstüne alacak gibi görünüyor.Tanıtım videosunda olduğu gibi akıcı bir dövüş deneyimi yaşatacak gibi görünüyor.Oyunun en güzel özelliği ise multiplayer olarak arkadaşlarınız ile dövüşebileceksiniz.
Minimum Sistem Gereksinimleri
RAM: 2 GB RAM
GPU – Ekran Kartı: Intel Core i3 550 Integrated graphics chipset
DirectX: Sürüm 9.0c
İşletim Sistemi: Windows 7
Önerilen Sistem Gereksinimleri
RAM: 3 GB RAM
GPU – Ekran Kartı: A dedicated GPU (Nvidia or AMD) with at least 750MB of VRAM strongly recommended
DirectX: Sürüm 10
İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 8.1 ya da 10