Amozon dropshipping bahsettin konu bu senin dostum amozona atılım yapmak için kredi kartı gerekli neden dersen kendine getiriyi bu şekilde sağlıyorsun
Dropshiphing konusu çok güzel bir konu forumda detaylı bir şekilde konu açarak anlatılmalı
Bu işi yapan birisini biliyorum
Vallaha dostum ben gaz altı kaynakcısıyım konyada 2. organıze gelecek varsa 2 kişilk yerimiz var 18 yaş üstüne asgari ücret yılbaşından sonrada zam olcak ımdat karasör
Maske işine girmeyi istemişsin ordan bir iki tüyo veriyim. İnsanlara çok mal satıp kâr yapmalısın. Nasıl diyecek olursan 1 maske 1 liraysa 5 maske 4 lira diceksin. Burda 1 lira zarar etmiş gibi görünüyorsun ama aslında 3 lira daha kârdasın zaman satın alıyorsun o 1 liraya. 5 maskeyi sen 5 kişiye satana kadar 1 liradan, bir kişiye satıyorsun o 5 maskeyi ve gidip yenisini alırsın bir günde kazandığın miktar artar. Ve yazı şart maske 1 lira yazısını küçük 5 maske 4 lira yazısını büyük yaz mesela dikkat çeksin. Afilli olsun. Araya bir iki tane de renkli maske koy saatlik yerini değiştir. Yeni görünür. Bu arada Kayseriliyim Umarım başarılı olursun
şuan altın ve euro al sat yapıyorum tabii büyük bir birikimin olması lazım bu sektorden iyi fiyatlarda para kazanmak icin euro fırlayacak fakat altından umudum yavastan kesiliyor