Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
yarı mekanik klavye mekanik klavye yarı hisli mekanik klavye tigoesk9 ışıklı klavye oyuncu klavyesi gaming klavyesi klavye renkli klavye türkçe klavye

:yazı:
Razer almak istiyorsunuz fakat birkaç nedenle alamıyormusunuz? Ozaman hiç üzülmeyin bu klavye yarı mekanik hisli tuşlarında ışık yanan bir klavyedir.Tuşları rahat olmasıyla beraber sorunsuz bir klavyedir.Tek eksiği tuşun rengini siz ayarlayamıyosunuz razer ve motospeed de olduğu gibi.3 Tane renke sahiptir tuşlardan ayarlayınca isterseniz sürekli veya yanıp sönen şeklinde ayarlayabiliyosunuz.50 TL ye alabileceğiniz en iyi klavyelerden birtanesidir.

:resim:

memoryhackers.org-33875.jpg

:özellik:

Professional Işıklı Oyuncu Klavye
Mekanik alt kasa
Renkli ışık yanma seçeneği (SCROLL LOCK)
FN tuşu ile hızlı kombinasyon
19 Kombinasyon tuşunda 0 çatışma
Bir çok rengi üzerinde bulunduran kendine özgü tasarım
Klavye Türkçe klavyedir.

:not:

Güzel boyalardan yapılmadığı için klavyenin harfleri diğer klavyenin harflere göre çabuk aşınıyor haberiniz olsun.Ama 6 7 ay silinmeden idare ediyor klavye.Haberiniz olsun

:calis:

Tüm sistemlerde sorunsuz olarak çalışmaktadır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Klavyede gözüm kaldı alsana bana bir hediye :D

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ucuz ve güzel ama bunlar güzel boyalardan yapılmıyor üzerindeki harfler diğer klavyelere göre daha çabuk siliniyor. Ama bunun pek de önemi yok. Güzel klavye alınabilir. Yararlı konu teşekkürler.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Klavyede gözüm kaldı alsana bana bir hediye :D
fakiriz knk
önemli değil devamı gelicektir.

Ucuz ve güzel ama bunlar güzel boyalardan yapılmıyor üzerindeki harfler diğer klavyelere göre daha çabuk siliniyor. Ama bunun pek de önemi yok. Güzel klavye alınabilir. Yararlı konu teşekkürler.

kanka onu yazmayı unutmuşum hemen ekliyorum klavyenin tuşlarını ezbere bilenler için sorun olmaz zaten.Ama hatırlattığın için teşekkürler

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
fakiriz knk

önemli değil devamı gelicektir.

kanka onu yazmayı unutmuşum hemen ekliyorum klavyenin tuşlarını ezbere bilenler için sorun olmaz zaten.Ama hatırlattığın için teşekkürler
Önemli değil kanka zaten bunları oyun için aldıkları için oyun oynayanların bi çoğu da yerlerini biliyor. Hadi kolay gelsin sana :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Tuş basma basıncı çok yüksek deniliyordu, yazı falan çok yazıyorum elimi ağrıtmaz değil mi?

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
oyuncuysan bence ideal değil 50 tl ne kadar sağlam olabilir ben oyun oynarken deliriyorum parçalarım incecik bişey zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...