Üye
Umarim ihlal yedigin icin kesfetin kapanmaz kapanan arkadaslarim olduhesabım kapanmadı dostlar video ihlal yedi sadece bakalım yarına kadar bekleyip dediğiniz gibi bir daha yazarım
aksine keşfetim daha da açıldıUmarim ihlal yedigin icin kesfetin kapanmaz kapanan arkadaslarim oldu
yok dostumcinsellık yoksa eğer açılır
hocam bence iyice bir kontrol edin durduk yere cinsellik ihlal yemezsinizSelamlar tiktokda 50klık bir sayfam var ve alakasız şekilde cinsel içerikten ihlal yedim ve itiraz göndermeme rağmen 2 gündür cevap gelmedi. Ne yapabilirim ihlalin kalkması için videoda cinsellikle alakalı hiç bir şey yoktu.
eyvallah dostum cevabın içinde teşekkürlerAdina sevindim o zaman kolay gelsin dostum
dostum gerçekten kontrol ettim benimle ayni katagoride ki sayfalar cinsel yazılar geçirmesine rağmen ihlal yemiyor benim videomda hiçbir şey yoktu bende şaşırdımhocam bence iyice bir kontrol edin durduk yere cinsellik ihlal yemezsiniz
hocam emeklerim yanıcak diye üzülüyorum yoksa pek umrumda değil ilginç işleri var adamlarınbunların kafası ilginç çalışıyor hocam bir anda esiyor yasak koyuyor banlıyor bende çözemedim
millet p*rno çekiyor bir şey olmuyor ben bunun bilerek olduğunu düşünüyorum kullanıcı çekmek için sen arada kaynamışsınhocam emeklerim yanıcak diye üzülüyorum yoksa pek umrumda değil ilginç işleri var adamların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?