Yabancıların yaptığı bir kaç video çıktı karşıma instagram da yani kötü değildi bizimkiler gibi cinsellik ve mafyacılık tarzı değildi hoşuma gitti tiktokta serverlar var düşüncemce başka bir servera geçmenin yolunu nedir vpn dışında.İlk başlarda karşına boş insanlar çıkıyor, sonra ise takip ettiğin sayfalara göre anasayfan şekilleniyor, diğer uygulamalardan pek farkı yok. Ben kullanıyorum futbol araba videoları izliyorum arada bir, sadece türkiye kitlesinin %90nı kötü onun dışında dediğim gibi. Bunun dışında ise tavsiyem kitap oku, kendini geliştir, araştırıp bir şeyler öğren, bu tür uygulamalarda hayatını her saniyesini boşa harcama, dışarı çık gez.
Hocam en son Lance Armstorung'un Yaşama çevrilen pedal adında kitabını okudum dün bitirdim ve açıkçası biraz sıktı tarih konusunda sürekli araştırmalar yapıyorum Mitoloji çok ilgimi çekiyor şu sıralar Yunan İskandinav ve Türk mitolojisi çok hoşuma gidiyor. Ama arada beynimi soğutmam da gerekiyor. Zaman geçsin diye takılacağım bir platform arıyorum Redditte takılıyorum şu sıralar aslında baya da sardım. Ama orası da bir zaman sonra sıkmaya başladı daha çok beynimi bir kenara bırakıp boş bir kafayla yapılacak bir şey arıyorum.Kitap oku tarih araştır hobi bul tik tok diye uygulamalar insanların boş işleri artık para kazanmaya çalışıyorlar
Netflixte izlemediğim film dizi kalmadı yakında gençlik film/dizilerine sarmaya başlayacam Allah sonumu hayır etsin.Kitap oku , film veya dizi izle vakit geçiyor zaten
Mevzu emek vermek değil sadece günde 5 10 dk oturup sakin kafayla izlemek gerçi şu anda dramasını yapıyorlar galiba Hugoladan izlediğim bir kaç videodan onu çıkarttım özellikle dinlecilik yapmaları çok zoruma gitti.tiktokun knk algısı çok farklı dilenenler üstünü açanlar daha çok izleniyor emek verilecek bir platform değil
Ayarlar kısmında ülke vardı galiba (tam bilmiyorum) bulabilirsen orayı değiştirmeyi dene belki olur.Yabancıların yaptığı bir kaç video çıktı karşıma instagram da yani kötü değildi bizimkiler gibi cinsellik ve mafyacılık tarzı değildi hoşuma gitti tiktokta serverlar var düşüncemce başka bir servera geçmenin yolunu nedir vpn dışında.
Bu kadar kötü cevap alınca bende indirmekten vazgeçtim.İQ Seviyesi düşük olan kişilerin takıldığı bir Uygulamadır Girmemeni tavsiye ederim İçeride her türlü kendini beğenmiş Seviyesiz Köle Dilenci veyahutta Dayılar mevcut o yüzden sen sen ol indirme bile bende
İnstagram da loop a girmiş durumda sürekli aynı şeyleri görmeye başladım atıyorum dün bir kedi videosu gördüysem bugün farklı bir versiyonunu görüyorum.istersen indir ama bence en iyi sosyal medya platformu instagram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?