15 Ağu 2019 Yasaklandı #1 QApollo Q Banlı Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 166 Tepki puanı 37 6 HİZMET YILI Merhaba forum sizlere güzel bir mobil uygulama tanıtacağım uygulama adı Tiktok bu mobil uygulama hakkında her ne kadar da kötü olduğu hakkın`da konuşmalar yapılsa`da bence o kadar kötü program değil çok güzel bir sosyal paylaşım uygulaması diyebilirim sizlere Program Özelikleri uygulama kullanıcı sayısı çok fazla Sizin için özel olarak milyonlarca video izleyebilesiniz Küresel fikir üreticilerin`den oluşan bir topluluktur En sevdiğiniz müzikleri ve videoları ücretsiz bir şekil`de yükleyebilirsiniz Bu güzel uygulama`da ayrıca emoji etiketleri ve yüz filtrelerini kullana bilirsiniz Videolarınızı çok rahat kırpa bilir kese bilir ve birleştir`e bilirsiniz PlayStore Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Son güncelleme: 14 Ağustos 2019 tarihin`de gerçekleştirildi Uygulama boyutu: 98 M Gereken minimum Android sürümü: 4.1 ve sonrası İyi forumlar Son düzenleme: 15 Ağu 2019
Merhaba forum sizlere güzel bir mobil uygulama tanıtacağım uygulama adı Tiktok bu mobil uygulama hakkında her ne kadar da kötü olduğu hakkın`da konuşmalar yapılsa`da bence o kadar kötü program değil çok güzel bir sosyal paylaşım uygulaması diyebilirim sizlere Program Özelikleri uygulama kullanıcı sayısı çok fazla Sizin için özel olarak milyonlarca video izleyebilesiniz Küresel fikir üreticilerin`den oluşan bir topluluktur En sevdiğiniz müzikleri ve videoları ücretsiz bir şekil`de yükleyebilirsiniz Bu güzel uygulama`da ayrıca emoji etiketleri ve yüz filtrelerini kullana bilirsiniz Videolarınızı çok rahat kırpa bilir kese bilir ve birleştir`e bilirsiniz PlayStore Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Son güncelleme: 14 Ağustos 2019 tarihin`de gerçekleştirildi Uygulama boyutu: 98 M Gereken minimum Android sürümü: 4.1 ve sonrası İyi forumlar
15 Ağu 2019 #2 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI %1 özgün içerik %99u özentilik
15 Ağu 2019 #3 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI Neden bilmiyorum bu uygulamadan nefret ediyorum
15 Ağu 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 QApollo Q Banlı Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 166 Tepki puanı 37 6 HİZMET YILI loFt' Alıntı: %1 özgün içerik %99u özentilik Genişletmek için tıklayın ... kanıtlarmsın alıntı olduğunu ?
loFt' Alıntı: %1 özgün içerik %99u özentilik Genişletmek için tıklayın ... kanıtlarmsın alıntı olduğunu ?
15 Ağu 2019 #5 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI QApollo' Alıntı: kanıtlarmsın alıntı olduğunu ? Genişletmek için tıklayın ... neyin alıntı olduğunu ?
QApollo' Alıntı: kanıtlarmsın alıntı olduğunu ? Genişletmek için tıklayın ... neyin alıntı olduğunu ?
15 Ağu 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #6 QApollo Q Banlı Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 166 Tepki puanı 37 6 HİZMET YILI loFt' Alıntı: neyin alıntı olduğunu ? Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
loFt' Alıntı: neyin alıntı olduğunu ? Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
15 Ağu 2019 #7 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI QApollo' Alıntı: kanıtlarmsın alıntı olduğunu ? Genişletmek için tıklayın ... Senin için demedi burda video yapanları kastetti
QApollo' Alıntı: kanıtlarmsın alıntı olduğunu ? Genişletmek için tıklayın ... Senin için demedi burda video yapanları kastetti
15 Ağu 2019 #8 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI QApollo' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... kardeş az kitap oku iyimi tiktokun %1i özgün %99u özentilik dedim
QApollo' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... kardeş az kitap oku iyimi tiktokun %1i özgün %99u özentilik dedim
15 Ağu 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #9 QApollo Q Banlı Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 166 Tepki puanı 37 6 HİZMET YILI By ŞaHaNe' Alıntı: Senin için demedi burda video yapanları kastetti Genişletmek için tıklayın ... Ne bilim insan yanlış anlıyor yazdığını cümlesinin başına yada sonu na uygula ismi ge loFt' Alıntı: kardeş az kitap oku iyimi tiktokun %1i özgün %99u özentilik dedim Genişletmek için tıklayın ... kardeşim cümlene bakarmısın ben yanlış anlamış olabilirim. Yazdığın cümleyi okurumusun uygulama ismi geçmediği için kurduğun cümle yi üstüm`me alıdım
By ŞaHaNe' Alıntı: Senin için demedi burda video yapanları kastetti Genişletmek için tıklayın ... Ne bilim insan yanlış anlıyor yazdığını cümlesinin başına yada sonu na uygula ismi ge loFt' Alıntı: kardeş az kitap oku iyimi tiktokun %1i özgün %99u özentilik dedim Genişletmek için tıklayın ... kardeşim cümlene bakarmısın ben yanlış anlamış olabilirim. Yazdığın cümleyi okurumusun uygulama ismi geçmediği için kurduğun cümle yi üstüm`me alıdım
15 Ağu 2019 #10 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI QApollo' Alıntı: Ne bilim insan yanlış anlıyor yazdığını cümlesinin başına yada sonu na uygula ismi ge kardeşim cümlene bakarmısın ben yanlış anlamış olabilirim. Yazdığın cümleyi okurumusun uygulama ismi geçmediği için kurduğun cümle yi üstüm`me alıdım Genişletmek için tıklayın ... anlayan doğru şekilde anlıyor neyse tamam.
QApollo' Alıntı: Ne bilim insan yanlış anlıyor yazdığını cümlesinin başına yada sonu na uygula ismi ge kardeşim cümlene bakarmısın ben yanlış anlamış olabilirim. Yazdığın cümleyi okurumusun uygulama ismi geçmediği için kurduğun cümle yi üstüm`me alıdım Genişletmek için tıklayın ... anlayan doğru şekilde anlıyor neyse tamam.
15 Ağu 2019 #11 serserius88 S Onaylı Üye Katılım 30 Nis 2019 Mesajlar 54 Tepki puanı 4 Yaş 34 7 HİZMET YILI oradaki %1 Özgün katagorisinden 1 si benim
15 Ağu 2019 #12 DemonSamurai D The story about good Ultra Üye Katılım 29 Ara 2017 Mesajlar 2,839 Çözümler 3 Tepki puanı 4,164 Ödüller 10 8 HİZMET YILI loFt' Alıntı: anlayan doğru şekilde anlıyor neyse tamam. Genişletmek için tıklayın ... Ben uygulamaya söylediğini anlamıştım bende diyorum arkadaş neden böyle yazmış xD bu arada tiktok güzel bir uygulama değil bana göre.
loFt' Alıntı: anlayan doğru şekilde anlıyor neyse tamam. Genişletmek için tıklayın ... Ben uygulamaya söylediğini anlamıştım bende diyorum arkadaş neden böyle yazmış xD bu arada tiktok güzel bir uygulama değil bana göre.
15 Ağu 2019 #13 #No.1 N Seçkin Üye Katılım 28 Şub 2019 Mesajlar 346 Çözümler 1 Tepki puanı 199 7 HİZMET YILI tiktoku kimse bilmiyodu krdş iyi ki tanıtmışın
15 Ağu 2019 #14 NightStar N Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 1,204 Tepki puanı 386 Ödüller 4 7 HİZMET YILI Kesme işaretlerinin çoğunda hata yapmışsın dostum.Onun dışında uygulamayı iyi tanıtmışsın.
15 Ağu 2019 #15 Roux R Efsane Üye Katılım 28 Tem 2018 Mesajlar 10,240 Çözümler 17 Tepki puanı 1,728 7 HİZMET YILI Knk Yabancılar Güzel Yapıyorda Türkler Kötü Yapıyor Tabi Yapan Güzellerde Var Ama Dayı Çıkıyor 50 60 Yaşında Genç Kızla Ne Bilm Saçma Tabi Güzel Yapana Farklı
Knk Yabancılar Güzel Yapıyorda Türkler Kötü Yapıyor Tabi Yapan Güzellerde Var Ama Dayı Çıkıyor 50 60 Yaşında Genç Kızla Ne Bilm Saçma Tabi Güzel Yapana Farklı