- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
90 gün çok, keşke hemen kapansaydı
KesinlikleKeşke Türkiye de de kapansa bu uygulama yüzün bir çok genç aklını kaybetmek üzere
bu gune kadar gordugum en gereksiz uygulama.. belkide uygulama guzeldi ama alakasiz video yaparak uygulamanin genel amaci kotu yonde degisti.. kapansa iyi olur
Umarım türkiyede de çok geçmeden kapanır.
İnşallah tez zamanda kapanır diyelim.Bence Aşırı Bir Gereksiz Uygulama Kapansa Herkes İçin Daha Sağlıklı Olur
Tiktok'un bir kere adı çıkmış. Millet iyi gözle bakar mıarkadaşlar uygulamaya çok kötü yaklaşıyosunuz tiktok sen nelere daha çok bakıyorsan ona benzer içerikleri karşına çıkarıyor yani tiktokta herkesin ilgi alanına göre videolar var siz yanlış cringe videolara denk gelmişsiniz ondan ön yargı ile yaklaşıyorsunuz ama bence ve birçok kişice güzel vakit geçirmek için iyi bir uygulama. ilgi alanınıza veya seveceğiniz tarzda videolara bakarsanız beğeneceğinizi düşünüyorum
Yapacak bir şey yok.zaman kaybından başka hiçbir şey yok sadece zamanlarını kaybetseler yine iyi çok saçma bir uygulama çok saçma şeylere özeniyorlar bu videoları izleyenler
Doğru düzgün ve işini iyi yapanlara bir şey demiyorum ancak %70 kitlesi gerçekten berbat ve çok sinir bozucu. Gördükçe uygulamadan soğutuyorlar insanları. Sırf bunlar yüzünden umarım burada da kapanır.
tiktokun satılacağını yeni öğrendim sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?