Üye
önerebileceğiniz ekipman varmı ?Hocam öncelikle kaliteli kamera ve mikrofon alın lütfen. Video izlerken en çok videoda kalınmasını sağlayan olay 1.si Ses kalitesi 2.si görüntü kalitesi siz bu ikisini mükemmel yaparsanız Prodüksüyon zamanla güzelleşir zaten. Ha bide düzenli video atın
Hocam onlarla fazla bilgim yok yanlış bilgi vermeyeyim ben size. Ama youtubedan kısa bi araştırmayla çok kaliteli bilgiler edinebilirsiniz. ayrıca Arkadaşında dediği gibi etkileşim almasanız bile video yüklemeye devam edin videolar anında izlenmeye başlamaz fakat devam ettikçe yükselir bundan emin olabilirsinizönerebileceğiniz ekipman varmı ?
1 servis ortalama 2 hafta sürecek zaten , pause günlerinde editlemeleri vs. yaparım diye düşünmüştüm. ayda 2 video atarım ve kesinlikle para kaynağı olarak bakmıyorum.
amacım hem benim gibi transport işine yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmak hemde ileride bir nebze de olsa eş dost ile gülümsemekSohbetin sararsa ve etkileşim almasan bile düzenli video atarsan başaracağını umuyorum
Sadece yolculuk olarak düşünmüyorum. Gereken evraklar , gezilecek yerler , yolda bile gittikçe insanın içini açan manzaralar var.videoların yolculuğun kadar abartı bir uzunlukta olmamalı bence
araştırıym o zamanHocam onlarla fazla bilgim yok yanlış bilgi vermeyeyim ben size. Ama youtubedan kısa bi araştırmayla çok kaliteli bilgiler edinebilirsiniz. ayrıca Arkadaşında dediği gibi etkileşim almasanız bile video yüklemeye devam edin videolar anında izlenmeye başlamaz fakat devam ettikçe yükselir bundan emin olabilirsiniz
dediğim gibi ben Rusya-Türkiye arası çalışıcam . takograf (sürüş süresini tutan cihaz) yettiği sürece yolda pause yaptığım şehirlerde tarihi yerleri gezebilirim. gez gez bitmez dünyaBir kaç tane youtube videosuna göz atabilirsin kafaüstü gopro ve aracın dashboardını gösteren bir kamera ile günlük vloglar paylaşabilirsin veya bazı youtuberler gibi bir konu belirleyip uzun yolda konuşabilirsin o tarz videolar çok sarıyor çünkü ve genelde de yüksek izlenmeye sahipler
hocam bunun üstüne birde hiç bir zaman pes etmicekHocam öncelikle kaliteli kamera ve mikrofon alın lütfen. Video izlerken en çok videoda kalınmasını sağlayan olay 1.si Ses kalitesi 2.si görüntü kalitesi siz bu ikisini mükemmel yaparsanız Prodüksüyon zamanla güzelleşir zaten. Ha bide düzenli video atın
Tabi ki bu da güzel bir fikir dostum tabi günlük belirli vaktini bu işe ayırmanda gerekiyor video editi olsun videoların çekimi olsun eğer böyle bir boş zaman kendine yaratabiliyorsan gerçekten bu tarz videoları izlemesi ayrı bir keyif şimdiden başarılar eğer başlarsan bir başlık oluşturup bilgilendir destek olmak bize düşerSadece yolculuk olarak düşünmüyorum. Gereken evraklar , gezilecek yerler , yolda bile gittikçe insanın içini açan manzaralar var.
araştırıym o zaman
Post automatically merged:
dediğim gibi ben Rusya-Türkiye arası çalışıcam . takograf (sürüş süresini tutan cihaz) yettiği sürece yolda pause yaptığım şehirlerde tarihi yerleri gezebilirim. gez gez bitmez dünya
zaten işim bu olacakhocam bunun üstüne birde hiç bir zaman pes etmicek
bizde günlük max 9 saat araç kullanabiliyorsun, haftalık mecburi yatışlar var (24-36)Tabi ki bu da güzel bir fikir dostum tabi günlük belirli vaktini bu işe ayırmanda gerekiyor video editi olsun videoların çekimi olsun eğer böyle bir boş zaman kendine yaratabiliyorsan gerçekten bu tarz videoları izlemesi ayrı bir keyif şimdiden başarılar eğer başlarsan bir başlık oluşturup bilgilendir destek olmak bize düşer
şoför olarak başlayacağım , kendi aracım ile yapma şansım var (yarısı nakit yarısı kredi tarzı işin içindeysen üç aşağı beş yukarı ) . ama işin inceliklerini öğrenmeden kendi aracımla çıkmak biraz riskli olarak görüyorumDostum bende zamanında trasport işi ile uğraştım kendi aracınla mı yoksa şöför olarak mı çalışmayı düşünüyorsun dostum
öğretici bir kanal açıp iyi bir yol kamerası ve yaka mikrofonu ile kendin sunup,prodüksüyon işini temiz bir şekilde başkasına yaptırmalısın ne kadar kaliteli prodüksüyon olursa o kadar iyi sonuç çıkar ortaya
Kendi aracınla yapman daha iyi gelir gider hesabını iyi karşılıyorsa kendi aracın varsa kendi aracınla yapman daha iyizaten işim bu olacak
bizde günlük max 9 saat araç kullanabiliyorsun, haftalık mecburi yatışlar var (24-36)
şoför olarak başlayacağım , kendi aracım ile yapma şansım var (yarısı nakit yarısı kredi tarzı işin içindeysen üç aşağı beş yukarı ) . ama işin inceliklerini öğrenmeden kendi aracımla çıkmak biraz riskli olarak görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?