- Yasaklandı
-
HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
oyle yaparsa daha cok sey olacak hastane en iyisiAyağını Günde 4 kez sıcak suda beklet veya pamuk tıka batan yere. Banada Olmuştu
ya kardesim boyle seyler yaparak daha cok zarar veriyorsunuz kendinize yapmayin iste bunu hastaneler ne gune duruyorbendede varda hatta ailede tırnak batması sorunu vardı ben valla acıya dayanarak tırnağı kökten kesiyordum. Sonra sarıyordum parmağımı , birkaç ay içinde geçiyordu denemeni tavsiye ederim. İlk önce kalın iğneyi al eline , Tırnak dibine sok sonra kaldır havaya tırnağını ordan tırnak makasını alıp kes kaldırdığın tırnağı bu kadar kardeşim çok acı veriyor yatarken bile tırnak batması varken yorgana deyince acıyordu. Bunu yapmanı tavsiye ederim sana.
aga bOnun yokluğu da benim kalbime batıyor bunun doğal bir çözümü var mı ?
reis ben yaptım düzeldi valla bir dahada olmadıya kardesim boyle seyler yaparak daha cok zarar veriyorsunuz kendinize yapmayin iste bunu hastaneler ne gune duruyor
bende böyle yapıyordum hastaneden korkuyorsan böyle yapabilirsin fakat acıya dayanmalısınbendede varda hatta ailede tırnak batması sorunu vardı ben valla acıya dayanarak tırnağı kökten kesiyordum. Sonra sarıyordum parmağımı , birkaç ay içinde geçiyordu denemeni tavsiye ederim. İlk önce kalın iğneyi al eline , Tırnak dibine sok sonra kaldır havaya tırnağını ordan tırnak makasını alıp kes kaldırdığın tırnağı bu kadar kardeşim çok acı veriyor yatarken bile tırnak batması varken yorgana deyince acıyordu. Bunu yapmanı tavsiye ederim sana.
iyi ki de olmamis iltap vs vs. hersey olabilirdi hatta suan belki orada parmak bile yoktu o derece onu da siz dusununreis ben yaptım düzeldi valla bir dahada olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?