15 Ağu 2019 Yasaklandı #1 QApollo Q Banlı Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 166 Tepki puanı 37 6 HİZMET YILI Merhaba forum bugün sizlere güzel bir not programı tanıtacağım Bu program bildiğiniz not uygulamalarına benzemiyor Nasıl yani? Uygulama Özelikleri Yapılacak işleri aklınız`da tutmak ta zorlanıyorsanız veya haftaya salı günü bir iş görüşmeniz var çok kolay biçim`de uygulamaya direk kaydedebiliyorsunuz ve iş görüşme günü ve saati geldiği zaman program sizi uyaracak ve en güzel özelliklerin`den biri olan çoklu görev mesela hafta 7 gün ve siz bu 7 günü saatlere ayırarak onlarca hatırlatıcı oluştura bilirsiniz Uygulama Bilgileri Son güncelleme: 13 ağustos 2019 Uygulama boyutu: 10 mb PlayStore: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba forum bugün sizlere güzel bir not programı tanıtacağım Bu program bildiğiniz not uygulamalarına benzemiyor Nasıl yani? Uygulama Özelikleri Yapılacak işleri aklınız`da tutmak ta zorlanıyorsanız veya haftaya salı günü bir iş görüşmeniz var çok kolay biçim`de uygulamaya direk kaydedebiliyorsunuz ve iş görüşme günü ve saati geldiği zaman program sizi uyaracak ve en güzel özelliklerin`den biri olan çoklu görev mesela hafta 7 gün ve siz bu 7 günü saatlere ayırarak onlarca hatırlatıcı oluştura bilirsiniz Uygulama Bilgileri Son güncelleme: 13 ağustos 2019 Uygulama boyutu: 10 mb PlayStore: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
15 Ağu 2019 #2 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI Eline sağlık başarılı konu her zaman ki gibi
15 Ağu 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 QApollo Q Banlı Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 166 Tepki puanı 37 6 HİZMET YILI By ŞaHaNe' Alıntı: Eline sağlık başarılı konu her zaman ki Genişletmek için tıklayın ... ne çabuk okudun sen öyle şaka yapıyorum teşekkür ederim
By ŞaHaNe' Alıntı: Eline sağlık başarılı konu her zaman ki Genişletmek için tıklayın ... ne çabuk okudun sen öyle şaka yapıyorum teşekkür ederim
15 Ağu 2019 #4 Roux R Efsane Üye Katılım 28 Tem 2018 Mesajlar 10,240 Çözümler 17 Tepki puanı 1,728 7 HİZMET YILI Knk Unutkanlar İçin Güzel Program Yoğun Kişiler İçin İdeal
15 Ağu 2019 #5 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI QApollo' Alıntı: ne çabuk okudun sen öyle şaka yapıyorum teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın ... Gözlerimle okudum
QApollo' Alıntı: ne çabuk okudun sen öyle şaka yapıyorum teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın ... Gözlerimle okudum
15 Ağu 2019 #6 #CanBeyefendi C Üye Katılım 9 Ağu 2019 Mesajlar 30 Tepki puanı 2 Yaş 26 6 HİZMET YILI Konuların çok güzel oluyor bence örnek olarak 1 tane fotoğraf koyarsan daha hoş olur.Başarılar
15 Ağu 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #7 QApollo Q Banlı Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 166 Tepki puanı 37 6 HİZMET YILI #CanBeyefendi' Alıntı: Konuların çok güzel oluyor bence örnek olarak 1 tane fotoğraf koyarsan daha hoş olur.Başarılar Genişletmek için tıklayın ... geri bildiriminiz için sağ olun
#CanBeyefendi' Alıntı: Konuların çok güzel oluyor bence örnek olarak 1 tane fotoğraf koyarsan daha hoş olur.Başarılar Genişletmek için tıklayın ... geri bildiriminiz için sağ olun
15 Ağu 2019 #8 TeknoHayduT T Dedektif Mithra Ultra Üye Katılım 2 Ağu 2017 Mesajlar 1,532 Çözümler 2 Tepki puanı 445 Ödüller 8 8 HİZMET YILI sürekli işleri olan için guzel uygulama