☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Erdogan alırKim alacak bu fiyata bayağı türk arabasıymış
Onun altında kaç milyon dolarlık maybach'ı var zaten ne yapsın bu arabayıErdogan alır
ortaklaşa almadık mı senle 150 km sen 150km ben sürerim
Evet dostlar bugün itibari ile yerli ve milli olsn toggun fiyatı açıklandı.
4x2 ve 4x4 seçenekleri ile ilk etapta suv modeli ile piyasaya sürüleceği halka duyurulmuş oldu
Hepimize hayırlı uğurlu olsun
Togg'dan yapılan açıklamaya göre 16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak
Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan Togg T10X modelinin fiyatı 953 bin liradan başlayacak.
Onun arabası var güzel mi güzel şöförüde var özel mi özelOnun altında kaç milyon dolarlık maybach'ı var zaten ne yapsın bu arabayı
şehirler arası otobüste şöför değişikliği mi yapıyoruzortaklaşa almadık mı senle 150 km sen 150km ben sürerim
taksi işine gireriz geceler bana gündüzlere sana. bagajda uyuruz sıra gelene kadarOnun arabası var güzel mi güzel şöförüde var özel mi özel
Post automatically merged:
şehirler arası otobüste şöför değişikliği mi yapıyoruz
Olabilir bak bu yani çünkü benzin derdi yok fazla ,hem de elektrikli araç km de 7 kuruştaksi işine gireriz geceler bana gündüzlere sana. bagajda uyuruz sıra gelene kadar
keşke kendi ülkemizin arabasını bu kadar pahalı bir fiyat yerine herkes alıp kullanabilse
Evet dostlar bugün itibari ile yerli ve milli olsn toggun fiyatı açıklandı.
4x2 ve 4x4 seçenekleri ile ilk etapta suv modeli ile piyasaya sürüleceği halka duyurulmuş oldu
Hepimize hayırlı uğurlu olsun
Togg'dan yapılan açıklamaya göre 16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak
Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan Togg T10X modelinin fiyatı 953 bin liradan başlayacak.
Maalesef :/keşke kendi ülkemizin arabasını bu kadar pahalı bir fiyat yerine herkes alıp kullanabilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?