Efe aydalı bilirsin belki bir fuara çıktı ya onunla alakalı haber yapmışlar orada çıkış fiyatının 600 bin tl olacağı iddaa ediliyormuşbakalım mıllet elektrıklı araclara dondu bızım sıstem nasıl olacak. soozde herkes alacak demıslerdı ama bakalım kımler alabılecek cıkıs fıyatını cok merak edıyorum
bende 450-600 arası olacak dıye duymustum sozde herkes sahıp olacak denmıstı . bu 600 bıne alacak herkes kım zaten cok merak edıyorumEfe aydalı bilirsin belki bir fuara çıktı ya onunla alakalı haber yapmışlar orada çıkış fiyatının 600 bin tl olacağı iddaa ediliyormuş
herkes derken kendi tanıdıklarından bahsediyorlardı bencebende 450-600 arası olacak dıye duymustum sozde herkes sahıp olacak denmıstı . bu 600 bıne alacak herkes kım zaten cok merak edıyorum
ya ağlıycak halimize gülüyoruz ama umarım öyle bir mevla olmazYine destekleriz de 1m civarı olur fiyatı.
Umarımya ağlıycak halimize gülüyoruz ama umarım öyle bir mevla olmaz
cidden çok kötü yabenim anlamadıgım bu araba neden turkiyede sergiye cıkmıyor las vegasta sergiye cıkartıyolargine almaya kalksak 500 600kdan asagı degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?