Ağdayı denedim gerçekten 1 ay da anca cıkmaya baslıyor ama benım omuzlardada kıl cıkıyor Bana baya bi ağda gerekli oluyor2 yöntem var
1. yöntem ağda(acılı olan) ben koltuk altını ağda ile alıyorum alıştım artık 0 acı neredeyse 2 ay çıkmıyo desem yeridir ve kökler artık zayıfladı cıksa bile güçsüz seyrek cıkıyor ama göğüs vs için sıkıntılı daha önce göğüsüme de yaptım o biraz acıtıyor
2.yöntem hamam otu(kokulu olan) basit acısız ucuz diyebileceğim bir yöntem ama yaptıktan sonraki 3-4 saat icinde kimse banyoyu kullanmasın cidden malzeme kötü kokuyor acı vs yok ama ağda kadar etkili değil örneğin bunda 2 hafta sonra cıkmaya başlıyor ağdaya vücut alıştımı en az 1 ayı var
özetle acı eşiği yüksek biriysen önerim ağda koltuk altı, omuz ve göğüs bölgen icin çıkıyorsa sırt etek altına deneme bile
valla sana tavsiyem koltuk altı ve göğüsü şimdilik ağda ile yap omuz ve sırt için epilasyona gidersin seans sayısı daha az olacağından maliyet düşer kalan kısmı sonra düşünürsün koronadan vakit kalmıyor ben koltuk altı omuz ve sırta epilasyon yaptıracam göğüs içinde komik gelecek ama evliliği bekleyecem kimi kadın ciddi ciddi arıyorAğdayı denedim gerçekten 1 ay da anca cıkmaya baslıyor ama benım omuzlardada kıl cıkıyor Bana baya bi ağda gerekli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?