Onu biliyorum. GoS nerdeyse 5 yamadır güncellenmişken o cr4ck olmuyor muçünkü hile sahipleri değiller hileyi cr4cklediler
Belkide zordur cr4cklenmesi onun ama toiri çok istiyorsan satın alOnu biliyorum. GoS nerdeyse 5 yamadır güncellenmişken o cr4ck olmuyor mu
Param yokBelkide zordur cr4cklenmesi onun ama toiri çok istiyorsan satın al
GoS dada emek var fakat cracki mevcut sanırım dediğini tam anlayamadım ?emek harcanarak yapıldığı için hile cracki doğru bulmuyorlarmış yapamadıklarından değil yani
bak kısaca ***** paylaşmıyorlar bi yazılarında görmüştüm yani kendi yaptıkları hile dışında hile cracki olmayacakGoS dada emek var fakat cracki mevcut sanırım dediğini tam anlayamadım ?
saklı tutulan scriptler var demek hayat abiBüyük ihtimal default orbwalkeri kullanıyosun özel gel istersen external için en iyi orbwalkeri vereyim sana bide onlarla uyumlu hero scriptleride verebilirim sana.
Gamsteron Orb?Büyük ihtimal default orbwalkeri kullanıyosun özel gel istersen external için en iyi orbwalkeri vereyim sana bide onlarla uyumlu hero scriptleride verebilirim sana.
Evet ama bende çalışmıyor malesef. Ic's orbwalkerini kullanıyorum.Gamsteron Orb?
Ic's inkini bulamadım müsait olunca dmden yazışabilir miyiz ?Evet ama bende çalışmıyor malesef. Ic's orbwalkerini kullanıyorum.
knk adam suan onu gizli tutuyor yaymıyor suanda toır crakclerı piyasada gezıyor ıstersen ucuza alabılırsın ama paralı mh neden yaymıyor konusuna gelceksek tr servrı bı anda hıleye cokuyo 3 gunde ban yıyecekse hesap 2saate yıyor buda cok sıkıntı zaten acc bulmak kolay degıl nuled dısında oyuzden yaymıyorlarOnu biliyorum. GoS nerdeyse 5 yamadır güncellenmişken o cr4ck olmuyor mu
peki sağolknk adam suan onu gizli tutuyor yaymıyor suanda toır crakclerı piyasada gezıyor ıstersen ucuza alabılırsın ama paralı mh neden yaymıyor konusuna gelceksek tr servrı bı anda hıleye cokuyo 3 gunde ban yıyecekse hesap 2saate yıyor buda cok sıkıntı zaten acc bulmak kolay degıl nuled dısında oyuzden yaymıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?