Kaldırmayan arkadaşlarda kütüphanesine ekleyip daha sonra hesabı satabilirbilgisyarı kaldıran arkadaşlar için güzel bir konu
kaldırmayanlar cs 1.6 oynasınlar
İyi fikir aslında ama alıcısı olur mu acaba?Kaldırmayan arkadaşlarda kütüphanesine ekleyip daha sonra hesabı satabilir
Oyunun normal fiyatı 100 tl sen 30 a 40a bırakınca alırlarİyi fikir aslında ama alıcısı olur mu acaba?
Şu anda oyna diyip depolama alanı ayırırsan kütüphanene eklenmiş olur ve istediğin zaman indirip ücretsiz oynayabilirsinkalan 13 saat diyor ben bunu aldım diyelim 13 saat gittikten sonrada oynuyabilirmiyim ?
steam üzerinde kütüphanede kaldığından emin misin ben öyle olcağını sanmıyorum ona göre indiricem şuan oyunu ?Oyunun normal fiyatı 100 tl sen 30 a 40a bırakınca alırlar
Post automatically merged:
Şu anda oyna diyip depolama alanı ayırırsan kütüphanene eklenmiş olur ve istediğin zaman indirip ücretsiz oynayabilirsin
Ben denedim 500 mblık bir kısmını indirdim daha sonra mağazadan bakınca bu ürün kütüphanenizde bulunuyor kütüphanede görüntüleyin yazıyordusteam üzerinde kütüphanede kaldığından emin misin ben öyle olcağını sanmıyorum ona göre indiricem şuan oyunu ?
Oyunun ücretsiz versiyonunu indirip oynamadım sanırım ödül aldığı için bedava olduyanlış bilmiyorsam started edition yani para edeceğini sanmam birsürü kısıtlama var demo gibi oynuyorsun
Doğru 15 saat demişim zaten ve süre dolduğu zaman para isticekGeçici süreliğine ya o yarın son bulacak
Şuanda oyunda çok sık hatalar bulunmakta claymore kaldırıldı clash adlı operatör kaldırıldı geçici olarak falan filan bazı ekipmanlar hala oyunda yok bir sonraki sezon düzelecekDoğru 15 saat demişim zaten ve süre dolduğu zaman para isticek
aynen starter packyanlış bilmiyorsam started edition yani para edeceğini sanmam birsürü kısıtlama var demo gibi oynuyorsun
bunlar deneme yani 15 saat bedava sonra daha oynayamıyosun satın almadankalan 13 saat diyor ben bunu aldım diyelim 13 saat gittikten sonrada oynuyabilirmiyim ?
indirsen bi dert indirmesen bi dert boyutu çok yüksekŞuanda oyunda çok sık hatalar bulunmakta claymore kaldırıldı clash adlı operatör kaldırıldı geçici olarak falan filan bazı ekipmanlar hala oyunda yok bir sonraki sezon düzelecek
İndirme knk demo sürüm gibi bişe ücretsiz süre bitince paralı olucak
yok ben satın almıştım deluxesini steamdan indirdim pat hata verdi o gün bugündür steama girmiyorumİndirme knk demo sürüm gibi bişe ücretsiz süre bitince paralı olucak
Bedava oynama süresince alınan her oyun o süre bitince demo oyun haline dönüşüyor o yüzden illa satın alma işlemi yapılmak zorundaoynarmiyim bilmiyorum ama indirdim kütüphanede dursun almis olalim hazir bedava ikentesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?