Onaylı Üye
az mı? 700 tlmonitör üstüne az daha koyup bunu alabilirsinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şimdilik ihtiyacım yok cs gibi rekabetçi oyunlar oynamıyorumMonitörde samsung yerine biraz para koyarak başka bir markanın 144Hz monitörünü almanı tavsiye ederim
neden ki amdnin 3. nesil işlemcileri hem stok fanıyla geliyor hemde f/p ürünlerinden kendileributcen varsa islemciyi intel yap kardesim
daha iyileri sizin olsunGüzel sistem hocam
zorunda kalmasam kablo bağlantısını kullanırdım zaten ekran olarakta f/p ürünü tercih ettim teşekkürlerssd yi takıp bi de wireless yerine kablolu bağlantı kullanırsan cok sorun kalmaz bence ekran olarak samsung yerine aynı frekansta 27 inç baska markalara bakabilirsin büyük ekran yerine
o kadar bütçe ayırabilseydim james donkeyin 1.5k ya 27" 144hz monitörünü alırdımmonitörün güzel olmalı monster ın 1500 küsüratlı monitörü var dı onu tavsiye ederim 144hz
ön usblerde en en fazla kullanacağım şey f710'un usbsi birde 2 yılda bir telefonun hafızasını boşaltırsam kullanırımSisteminiz güzel fakat nacizane tavsiyem kasa ve güç kaynağında daha iyi markalara yönelmeniz zira ilerki dönemlerde ön usblerde sıkıntı yaşaman muhtemel
bakalım dolar düşüyor düşmeye deva ederse daha iyisini alıcam teşekkür ederimSistem başarılı gibi duruyor ram az değilmi diye soracaktım ama alıcakmışsın sonradan gördüm bi 8 daha yapıştır seni götürür baya zaman. Da monitörü acaba biraz daha yüksek hz birşey alamazmıydın bu 75hz uzun süre kullanımında gözlerini yorabilir 125lik birşey bak diyebilirim yoksa gerisi iyi
bakalım dolar düşüyor güzel bişey alabilirimSistem gayet güzel fakat monitoru değiştirmeni öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?