- Konuyu başlatan
-
Teşekkür ederim zaten 6 ay sonra alacamBBilgisayar güzel, çok bir parça değişmene gerek yok ama biraz sabretsen belki dolar düşebilir.
Rtx özelliğini kullanmak istiyorum bu yüzden 2060 seçtim2060 alarak bütçeni gereksiz arttırmamalısın 1060la aynı kalite ve ömürde kart
6 bin TLnin üstüne fazla çıkacağımı düşünemiyorum bu yüzden ssd bile takmayacağım ve hatta 72 hz monitör ile kullanacağım bir süreamd ryzen 5 i değiştirmeni tevsiye ederim onun yerine 7 al bence butce yukselir ama %100 bi performans alırsın amd ryzen 7 yerine intelde koyabilirsin intel i9 tavsiye ederim fiyat yukselir ama %100 performans alırsın oyunlarda %20 fps artışı sağlar sana
Bende şans yok ikinci el üründe çok sıkıntı yaşarımİkinci el topla daha sonuçta elektronik malzeme bişi olmazzz 500 TL ye dizdigim 7 ncı nesil işlemci bilgisayar işimi görüyor tavsiye ederim
Şuan için 2x8 ram daha performans verir ilerde zaten ramleri satıp 2x 16 olarak değiştiririmBence sistem gayet güzel, sizi fazlasıyla memnun edecektir. Ram 16 gb mı onu anlayamadım bir tek, 16 gb alırsanız geleceğe yönelik süper olur.
aynen euro dolar piyasa uçtu şuan toplanmaz beklemek lazımkardeşim şuanda dolar pahalı biraz bekle virüs fln bi çıksın gitsin kura göre pc topla yoksa 4-500 lük sistemi 6500 gibi rakama toplıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?