Uzman Üye
Yanlış yazmışım x2 8 gb ramDostum sisteme kesinlikle ram eklemen gerekiyor ve bence böyle bir sistem 20 binden yukarıda bir fiyattadir
Sistemi zaten aldım sadece sistemim nasıl diye tavsiye almak istedim ve sıvı soğutucu önerisi yapmanızı istedim.sinerji den toplama hazır bir şekilde alabilirsin
Sonunda düzgün cevap bütçem 2.500,3.500 arası fps oyunları için böyle tercih yaptım doğru valorant oyuncusuyum.işlemciyi en yüksek model almışsın ama ekran kartı ve anakartı düşük tutmuşsun herhalde 1080p oyunculuk ve fps oyunu oynayacaksın hikaye tarzı oyunlar değil
sıvı soğutucu olarak bütcen nedir?
bu mükemmel bir soğutucu bütcene göre de tam uygunu istersen bütceni düşük tutar 240mm alırsın ister 300 400 ekler 360mmliğini alırsın sıvı soğutmanın kronik bir sorunu yok sağlamdır yorumlarını da okuyabilirsin bunu tercih etmemizin en büyük sebebi corsair güvencesi ve fp ürün olması kasana sığar mı bilmiyorum bi karşılaştır istersen 360mm alıcaksanSonunda düzgün cevap bütçem 2.500,3.500 arası fps oyunları için böyle tercih yaptım doğru valorant oyuncusuyum.
Kasaya sığar mı bi bakayım 300 tl fark var bütçemin üstünde ama sorun değil alınır çok sağolbu mükemmel bir soğutucu bütcene göre de tam uygunu istersen bütceni düşük tutar 240mm alırsın ister 300 400 ekler 360mmliğini alırsın sıvı soğutmanın kronik bir sorunu yok sağlamdır yorumlarını da okuyabilirsin bunu tercih etmemizin en büyük sebebi corsair güvencesi ve fp ürün olması kasana sığar mı bilmiyorum bi karşılaştır istersen 360mm alıcaksan
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapikinci seçenek baktın içine sinmedi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyine bi fp ürün ama rgb falan yok göze hitap etmiyor çok bunu alacaksan 280mm yap fiyat düşüyor
2.500,3.500 arası bütçem üstüne biraz daha koyabilirimSıvı soğutucu için bütçeni yazarsan yardımcı olabilirim
Yeterli olur mu bu işlemciye en az 240mm takılması lazım sanki baya ısınıyor çünküDeepcool GAMMAXX L120 V'ye bakabilirsin 120mm radyatöre sahip ve renkli bir soğutucuya da sahip bütçene uygun bir soğutucu diyebilirim
İşlemciyi yanlış görmüşüm özür dilerim Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB bu modele bakabilirsin bütçeni aşabilir ama gerçekten hakkını verecektir performans açısından bayağı iyi diyebilirim 240mm radyatör boyutuna sahip ve iki adet 120mm fan ile geliyorYeterli olur mu bu işlemciye en az 240mm takılması lazım sanki baya ısınıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?