kankam kart konusunda uyarı gelmiş açıklamak yasak internetten biraz araştır banlanmak istemiyorum maalesef yoksa açıklarım daha detaylıpokus kart tam olarak ne oluyor
banlanmalık durum yok. birşey önermissin sonucta.Herkese merhabalar.
Öncelikle bu bir rek lam değildir.
Formda 2 gündür mouse arayışına geçmiştim ve sonunda razer deathadder v2 mini almaya karar kıldım sipariş verdim.
En ucuz fiyat trendyoldaydı. Kargoyla beraber 265 TL ye geliyordu. 225 e geldi kargoyla birlikte herşey dahil.
bir kartın trendyolda 200 tl üzeri alışverişlerde 50 tl indirim yaptığını öğrendim ve oluşturup ürünü aldım.
Eğer ekipman almak istiyorsanız dediğim yöntem ile daha uygun fiyata elde etmiş olabilirsiniz. Bence işinize yarar sizinle paylaşmak istedim.
biraz araştırıp öğrenebilirsiniz.
umarım banlanmam
tamamdır kankam eyvallah araştırırım
Post automatically merged:
dostum alakasız bir mesaj atıyorum ama form için konu nasıl açıyoruz öğretir misin
boyutu küçük ama onun dışında gerçekten çok iyi bir mouse 10000 dpi şık ve kullanışlı kullanan herkes de gayet çok memnun.mause iyi mi kullanan varmı ?
https://memoryhackers.org/konular/kredi-karti-gibi-seyler-paylasmak-yasak.6472/#post-4423318banlanmalık durum yok. birşey önermissin sonucta.
hem sanal kart hem de normal kart olarak kankam adı pokus turktelekoma ait bir kart uygulamasını indirip kartı istemeden sanal kart oluşturup kullana bilirsin. trendyolda indirim veriyor ekipman olarak alış da en ucuz yer trendyol .dostum detaylı anlatır mısın hangi kart sanal kart mı ?
bu bahsettiğiniz pokus kart ne oluyor hocamHerkese merhabalar.
Öncelikle bu bir rek lam değildir.
Formda 2 gündür mouse arayışına geçmiştim ve sonunda razer deathadder v2 mini almaya karar kıldım sipariş verdim.
En ucuz fiyat trendyoldaydı. Kargoyla beraber 265 TL ye geliyordu. 225 e geldi kargoyla birlikte herşey dahil.
bir kartın trendyolda 200 tl üzeri alışverişlerde 50 tl indirim yaptığını öğrendim ve oluşturup ürünü aldım.
Eğer ekipman almak istiyorsanız dediğim yöntem ile daha uygun fiyata elde etmiş olabilirsiniz. Bence işinize yarar sizinle paylaşmak istedim.
biraz araştırıp öğrenebilirsiniz.
umarım banlanmam
O kart üzerine magzaya aitNasıl bir indirim mağazamı yoksa bankayamı ait
06.30.2022 tarihine kadar sadece bu aya özelindirim ne zamana kadar devam edecek ?
200 TL ve üzeri alışverişlerde de Trendyol dan pokus kartla yapican alışverişlerde 50 TL indirim veriyor sanal kart açıp yapıla biliyor.kan
kam nasıl bir indilirmden bahsediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?