Burada Tor Browser kurulumunu anlatmışsın. Yıl 2017, Google'a yazsan binlerce videosu çıkar. Konu kasmaktan başka bir şey değil.
Anlatım çok basit, Video kalitesi kötü, en azından sesli çekseydi biraz daha ilgi çekici olabilirdiO google da çıkan siteler arasında bizim sitenin de olmasının ne zararı olabilir. Mantıken sitede paylaşılan çoğu şey google da çıkıyor o zaman içerik paylaşmayalım.
Sesli video bile çekemiyorsa, *****'li bir video kayıt programı ile yapsa görüntüsü biraz daha kaliteli olurdu.O google da çıkan siteler arasında bizim sitenin de olmasının ne zararı olabilir. Mantıken sitede paylaşılan çoğu şey google da çıkıyor o zaman içerik paylaşmayalım.
Tor Browser Deeb web demek değildirsizin gibiler deep webde napıyor ? :d (konu sahibi sen qarışma xd)
tor browser demiyorum , yorumlarda deep web var farkındaysan ?Tor Browser Deeb web demek değildirbaşka siteleride gezebiliyorsun herkesin aklına nedense tor browser diyince deeb web geliyor.
Sadece senin için değil bu arada yanlış anlama
tamam da tek senin için demediğimi yazdım ordator browser demiyorum , yorumlarda deep web var farkındaysan ?
Bak Güzel Kardeşim Konu Şuan hiç bişey ifade etmiyor (yani bana hiç bi faydası yok) forumda şuan googleda bu konu 1. sırada çıkıyor ??Burada Tor Browser kurulumunu anlatmışsın. Yıl 2017, Google'a yazsan binlerce videosu çıkar. Konu kasmaktan başka bir şey değil.
Bak Güzel Kardeşim Konu Şuan hiç bişey ifade etmiyor (yani bana hiç bi faydası yok) forumda şuan googleda bu konu 1. sırada çıkıyor ??
Bu Arada Düşünmeden Düşünen kardeşim youtubeda 2 tane video var bunun hakkında binlerce videoya noldu acaba merak ettim
Düşünmeden Konuşma Bu Arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?